Σασμός: χαμός με τη διαθήκη του Άγγελου!

Σασμός: χαμός με τη διαθήκη του Άγγελου!Σασμός: χαμός με τη διαθήκη του Άγγελου!

Σασμός: Στο παρά πέντε, η Αργυρώ τρέχει στο αεροδρόμιο για να σταματήσει τον Αστέρη. Εκεί όμως βρίσκεται και ο Σταύρος…

ΣΑΣΜΟΣ

Σασμός: “Αυτό δεν θα περάσει έτσι”

Στο παρά πέντε, η Αργυρώ τρέχει στο αεροδρόμιο για να σταματήσει τον Αστέρη. Εκεί όμως βρίσκεται και ο Σταύρος. Οι δυο άντρες είναι έτοιμη να φύγουν μακριά της. Εν τω μεταξύ, η ώρα για να ανοιχτεί η διαθήκη του Άγγελου Βρουλάκη φτάνει και η Άσπα όπως είναι φυσικό βρίσκεται σε μεγάλη συναισθηματική φόρτιση. Παράλληλα, η γιαγιά Ειρήνη δέχεται πιέσεις για να αποκαλύψει το μυστικό που αφορά το προξενιό του Μάρκου και της Μαρίνας.

Την ίδια ώρα, ο παπά Μιχάλης επιστρέφει από το μοναστήρι, ενώ η Θοδώρα συγκρούεται με τον νονό της, τον Παύλο και τον Λευτέρη. Λίγο αργότερα, ο Παύλος συναντά την Καλλιόπη και οι απειλές δίνουν και παίρνουν. Ο Νικηφόρος συνεχίζει να εξασκείται στην σκοποβολή, υπό την επίβλεψη του Μαθιού, χωρίς βέβαια να γνωρίζει η Βασιλική το παραμικρό. Τελικά ο Αστέρης αλλάζει γνώμη και δεν φεύγει για Γερμανία και η επιστροφή του στην Άνω Ποριά διαδίδεται από στόμα σε στόμα.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: Ο Ντίνος έρχεται αντιμέτωπος με τα συναισθήματα του

Η χαρά της Καλλιόπης είναι απεριόριστη όμως σύντομα την θέση της παίρνει η καχυποψία για τον λόγο που ο γιος της αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι. Ο Σταύρος είναι πολύ πληγωμένος και διψά για εκδίκηση, φτάνοντας στα άκρα. Θα προσπαθήσει να πάρει από την Αργυρώ το παιδί, παρότι ο αδερφός του, ο Βαγγέλης, έχει αντίθετη γνώμη και θα προσπαθήσει να τον αποτρέψει.

Από την άλλη, ο Μανόλης κάνει μια επαγγελματική πρόταση στον Νικηφόρο, ενώ την ίδια ώρα, η γιαγιά Ειρήνη παίρνει την απόφαση να αποκαλύψει στην Μαρίνα όλη την αλήθεια για το παρελθόν και για όλα όσα την βαραίνουν. Η Θοδώρα αντιδράει έντονα στον Λευτέρη για την στάση του και όπως φαίνεται η σχέση τους θα τελειώσει πριν καλά καλά αρχίσει.

Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς Σασμός θα δούμε πως ο Άγγελος άφησε ένα αρκετά μεγάλο χρηματικό ποσό στην Άσπα και τα κτήματα του στην Αργυρώ. Όταν η καπετάνισσα και ο Μαθιός μάθουν πως η περιουσία τους περνάει στα χέρια των Βρουλάκηδων, θα γίνουν έξαλλοι. Το μίσος της Καλλιόπης θα μεγαλώσει και φυσικά δεν θα μένει με σταυρωμένα χέρια: “Αυτό δεν θα περάσει έτσι”, θα πει και αμέσως θα πάει στα κτήματα με σκοπό να κάνει τα πάντα στάχτη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σούσουρο: Όλοι σχολιάζουν την ακύρωση του γάμου

Φτάνοντας όμως εκεί κάτι μέσα της θα την σταματήσει. Κι αυτό δεν είναι άλλο από το αντάλλαγμα που ζήτησε ο Παύλο όταν την έσωσε από την φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι της, είχε δώσει τον λόγο της πως δεν βλάψει ποτέ ξανά τους Βρουλάκηδες. Αν και η οργή της είναι μεγάλη θα φύγει άπραγη. Βέβαια τα ξαδέρφια του Μαθιού και του Αστέρη δεν θα το αφήσουν έτσι και τελικά τα κτήματα θα τυλιχτούν στις φλόγες από εκείνους. Ποια θα είναι η αντίδραση των Βρουλάκηδων;

πηγή

Σασμός: θα χτυπήσει την Αργυρώ εκεί που πονάει περισσότερο!

Σασμός: Ο Μανόλης γνωρίζει τη Νάντια στους γονείς του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *