Σασμός: θα χτυπήσει την Αργυρώ εκεί που πονάει περισσότερο!

Σασμός: θα χτυπήσει την Αργυρώ εκεί που πονάει περισσότερο!Σασμός: θα χτυπήσει την Αργυρώ εκεί που πονάει περισσότερο!

Σασμός: Καθοριστικές οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς Σασμός. Στο επίκεντρο ο Αστέρης και η Αργυρώ καθώς η απόφαση του να εγκαταλείψει το νησί φέρνει την μια ανατροπή μετά την άλλη…

ΣΑΣΜΟΣ

Σασμός: ο Αστέρης κανονίζει να φύγει στην Γερμανία

Η Αργυρώ όσο και να προσπαθεί να βγάλει από την ζωή της τον Αστέρη, είναι δύσκολο πλέον να θάβει τα συναισθήματα της για εκείνον. Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει, η Αργυρώ δεν αντέχει στην ιδέα πως ο Αστέρης θα γυρίσει στην αγκαλιά της Στέλλας και τους παρακολουθεί από μακριά, στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής.

Όμως ο Σταύρος, έπειτα από την τελευταία εξαφανίση της Αργυρώς, είναι βέβαιος πως συναντά ερωτικά τον Αστέρη, γεγονός που δημιουργεί το μεγαλύτερο χτύπημα στον γάμο τους. Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει και για το ζευγάρι έρχεται ακόμα ένας μεγάλος καυγάς. Αυτή τη φορά όμως ο Σταύρος έχει αποφασίσει να φύγει μακριά από την γυναίκα του.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης κανονίζει να φύγει στην Γερμανία, πιστεύοντας πως έτσι θα πάψει να πληγώνει την αγαπημένη του, κάθε φορά που συναντιούνται. Ωστόσο, η απόφαση αυτή είναι κάτι που στεναχωρεί την μάνα του, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται και η υγεία της. Αρχικά κανείς δεν δίνει σημασία, αλλά όσο πλησιάζει η μέρα που ο Αστέρης θα φύγει η κατάσταση υγείας της Καλλιόπης χειροτερεύει και οι γιοί της αρχίζουν να ανησυχούν.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Φωτογραφίες από τον γάμο Δρόσως – Κωνσταντή

Μάλιστα, ο Μαθιός με την βοήθεια της Στέλλας, φέρνει στο σπίτι τον Δημήτρη, ο οποίος την εξετάζει και τους διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Έτσι λοιπόν, ο Αστέρης αποφασίζει να φύγει για το Μόναχο και την επόμενη κιόλας μέρα αποχαιρετά την οικογένεια του. Όμως δεν πρόκειται να φύγει αν δεν μιλήσει για μια τελευταία φορά με την Αργυρώ. Λίγο πριν πάει στο αεροδρόμιο, πηγαίνει στο ξενοδοχείο που εργάζεται και οι δυο τους κάνουν μια συζήτηση σε κλίμα συγκίνησης.

Την ίδια ώρα και ο Σταύρος εγκαταλείπει το νησί, αποφασισμένος να πάρει χρόνο και να σκεφτεί το μέλλον της σχέσης του με την Αργυρώ, καθώς ο γάμος τους βρίσκεται μια ανάσα από το τέλος. Εκείνη, όμως, τρελαίνεται με την φυγή του Αστέρη και τρέχει στο αεροδρόμιο, όπου ο Σταύρος και ο Αστέρης είναι έτοιμοι για αναχώρηση. Λυγίζει μπροστά στον Σταματάκη κι έπειτα από αρκετό καιρό για πρώτη φορά του δείχνει πως νιώθει. Ο Αστέρης έρχεται αντιμέτωπος με ένα μεγάλο δίλημμα για το αν θα πρέπει να φύγει ή όχι και τελικά αποφασίζει πως την δεδομένη στιγμή το καλύτερο είναι να μείνει μακριά από όλους και όλα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική χάνεται στο πάτο της θάλασσας- Στάθης και Φίλιππος προσπαθούν να την σώσουν

Οι μέρες περνούν και η απουσία του είναι αισθητή τόσο στην μάνα του όσο και στην Αργυρώ. Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, όλα θα ανατραπούν αναπάντεχα. Η τελευταία συνάντηση που είχε ο Αστέρης με την Αργυρώ θα του δώσει δύναμη να επιστρέψει στην Κρήτη και να παλέψει για να κερδίσει όλα όσα χάθηκαν ανάμεσα τους.

Η επιστροφή του στο νησί αρχίζει να γίνεται γνωστή στην Άνω Ποριά και η χαρά της Καλλιόπης είναι μεγάλη, όμως οι υποψίες της για τον λόγο της επιστροφής του, την βασανίζουν. Από την άλλη, η χαρά της Αργυρώς δεν θα κρατήσει για πολύ, καθώς ο Σταύρος της επιφυλάσσει μια δυσάρεστη έκπληξη. Έχει αποφασίσει όχι μόνο να χωρίσουν αλλά και να την εκδικηθεί για τον πόνο που του προκάλεσε. Ο Σταύρος είναι βέβαιος πως η Αργυρώ ποτέ δεν τον αγάπησε και ποτέ δεν έβγαλε τον Αστέρη από το μυαλό της.

Είναι πολύ πληγωμένος και θέλει να χτυπήσει την Αργυρώ εκεί που θα πονέσει περισσότερο. Έτσι λοιπόν, θα κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει την κηδεμονία του μικρού Πετρή. Ο αδερφός του, ο Βαγγέλης, θα προσπαθήσει να του βάλει φρένο, όμως εκείνος δεν θα αλλάξει γνώμη…

πηγή

Σασμός: η γιαγιά αποφασίζει να μιλήσει και προκαλεί σεισμό!

Σασμός: Ο Σταύρος διεκδικεί το παιδί στα δικαστήρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *