Η γη της ελιάς: ο Σωκράτης σπέρνει τον τρόμο!

Η γη της ελιάς: Ο Σωκράτης ήδη έχει πάρει δείγμα DNA από τη μικρή Αγγελική και περιμένει τα αποτελέσματα. Την ίδια ώρα μαζί με την Αλκμήνη συνεχίζουν τις βόλτες τους στη Μάνη και το ζευγάρι δείχνει να περνά πολύ καλά…Η γη της ελιάς: ο Σωκράτης σπέρνει τον τρόμο!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς: η Μαρίνα αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο

Ωστόσο ο Σωκράτης φτάνει όλο και πιο κοντά στη αλήθεια. Από την άλλη η Αντιγόνη δεν μπορεί να κρύψει τον πανικό της: «Τι έγινε; Δεν σε βλέπω καλά τελευταία», της λέει η Μαρίνα και η Αντιγόνα αναγκάζεται να μιλήσει αρχικά στη Μαρίνα και να παραδεχτεί ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας της Αγγελικής: «Δεν ξέρει τίποτα, όμως από την ώρα που ήρθε δεν μπορώ να ηρεμήσω. Koντεύω να τρελαθώ», της ομολογεί.

Η Μαρίνα τα χάνει, αρχίζει κι εκείνη να φοβάται για κάποια εξέλιξη που δεν θα ήθελε κανείς. Το μυστικό όμως της Αντιγόνης δεν μπορεί να μην το μοιραστεί με τον άντρα της.

Έτσι με τη σειρά της αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο: «Μάνο, θέλω να μείνεις ψύχραιμος και να συζητήσουμε κάτι που έχει προκύψει. Ο Σωκράτης είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Μου το αποκάλυψε σήμερα η Αντιγόνη. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κανένα λόγο ν’ ανησυχούμε. Δεν ξέρει απολύτως τίποτα», του λέει, ο Μάνος όμως αρχίζει να θορυβείται: «Τι λες; Πώς να ησυχάσουμε; Προς το παρόν δεν ξέρει τίποτα. Κι αν μάθει τι κάνουμε; Καταλαβαίνεις την καταστροφή και περισσότερο για τη μικρή;»…

Στα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται: Η Αντιγόνη, θορυβημένη από την επαφή του Σωκράτη με τους Βρεττάκους, ζητά τη συμβουλή της Εύας για το αν πρέπει να τους αποκαλύψει ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Η Εύα τής προτείνει να μην κάνει καμία κίνηση, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει.

Την ίδια ώρα, ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης και σύντομα οι δύο τους θα έρθουν πιο κοντά. Η Χάιδω κάνει μια σπασμωδική κίνηση και δημοσιεύει την αγγελία του γάμου της με τον Λυκούργο, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να ξανασμίξουν. H κίνησή της, ωστόσο, δεν θα έχει τα θεμιτά αποτελέσματα.

Η Εύα ζητά από τον Στάθη να της απαντήσει για το μέλλον της σχέσης τους. Ο Πότης, άθελά του, «καίει» την Αντιγόνη, καθώς ενημερώνει τον Σωκράτη πως είναι κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *