Σασμός – Ο πρώτος καυγάς μετά τον γάμο: «Μαζέψου»

Σασμός – Ο πρώτος καυγάς μετά τον γάμο: «Μαζέψου»Ο πρώτος καυγάς ανάμεσα σε Μαθιό και Βασιλική είναι γεγονός, στη σειρά Σασμός. Μπορεί η ημέρα του γάμου τους να ήταν ονειρική, όμως η συνέχεια προβλέπεται εκρηκτική για το ζευγάρι.

ΣΑΣΜΟΣ

Οι εντάσεις στο σπίτι δε θα σταματήσουν. Ο Νικηφόρος συνεχίζει να βρίσκεται σε θέση επίθεσης απέναντι στον Παύλο Βρουλάκη. Θεωρεί πως εκείνος σκότωσε τον πατέρα του και κάνει τα πάντα, για να τον αντιμετωπίσει όπως του αξίζει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης προσπαθεί να προσεγγίσει τον αδερφό του Νικήτα

Ο Μαθιός αντιλαμβάνεται τον φόβο του Νικηφόρου και προσπαθεί να τον βοηθήσει. Έτσι, ξεκινούν μαθήματα σκοποβολής. Ο Μαθιός προσπαθεί να βοηθήσει τον Νικηφόρο να μάθει σημάδι με το όπλο, για να είναι έτοιμος, όταν έρθει η ώρα..

Σασμός – Ο πρώτος καυγάς μετά τον γάμο: «Μαζέψου»

Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου. Όλοι βρίσκονται σε πανικό και η Βασιλική μόνο έξαλλη μπορεί να γίνει από τη στάση του συζύγου της. Εξοργισμένη, του ζητάει τον λόγο που “χώνει” το παιδί της στα όπλα.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Η Πολυξένη σκότωσε το μωρό της Μεταξίας»

Ο Μαθιός προσπαθεί να καθησυχάσει την Βασιλική, αλλά ο πρώτος τους καυγάς είναι γεγονός, στη σειρά Σασμός. Ποια στάση θα κρατήσει ο Νικηφόρος; Θα κάνει πίσω για να σώσει την κρίση στον γάμο της μητέρας του ή θα συνεχίσει δυναμικά τον στόχο του;Σασμός – Ο πρώτος καυγάς μετά τον γάμο: «Μαζέψου»

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *