Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα πιάνει στα πράσα Μάρκο – Ρηνιώ

 

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα πιάνει στα πράσα Μάρκο – Ρηνιώ

Η Ρηνιώ συνεχίζει να πολιορκεί τον Μάρκο, αγνοώντας πως η Αλεξάνδρα καραδοκεί, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Η νεαρή κοπέλα ελπίζει πως θα καταφέρει να πείσει τον Μάρκο να ζητήσει το χέρι της και να ζήσουν μία ευτυχισμένη μαζί οι δυο τους.    Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα πιάνει στα πράσα Μάρκο – Ρηνιώ   

Φροντίζει διαρκώς να τον επισκέπτεται, για να του τονίζει τις προθέσεις της. Μία μέρα, μάλιστα, η Ρηνιώ θα χτενιστεί και θα τρέξει κοντά του, κάνοντάς του ένα ιδιαίτερο ερωτικό κάλεσμα.

Διαβάστε Επίσης  Μερομήνια: Έρχεται βαρύς χειμώνας

Ο Μάρκος θα της φιλήσει το χέρι, εξηγώντας της πως η καρδιά του είναι δοσμένη αλλού. Θα παρηγορήσει την Ρηνιώ, ξεκαθαρίζοντας πως δε θέλει να την κοροϊδεύει, διότι ποτέ δε θα είναι σε θέση να την ερωτευτεί.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα πιάνει στα πράσα Μάρκο – Ρηνιώ

Και οι δύο αγνοούν το γεγονός πως η Αλεξάνδρα στέκεται πίσω τους και τους κρυφοκοιτά. Δυστυχώς, δε μπορεί να ακούσει όσα λένε. Μέσα της πιστεύει πως η Ρηνιώ και ο Μάρκος είναι μαζί και πνίγεται από την ζήλια της.

Διαβάστε Επίσης  Επιταγή ακρίβειας: «Άνοιξε η ομπρέλα» των δικαιούχων – Ποιες είναι οι «παγίδες» που κρύβονται στα «ψιλά γράμματα»

Αποφασισμένη να τους χωρίσει, η Αλεξάνδρα δε διστάζει να δείξει το εκδικητικό της πρόσωπο απέναντι στη Ρηνιώ και τον Μάρκο, στον Έρωτα Φυγά. Πλησιάζει την μικρή αδελφή του Στρατή και της φωνάζει πως δε θα κάνει ποτέ δικό της τον Μάρκο, διότι εκείνος θέλει να την εκμεταλλευτεί!

Η Ρηνιώ παγώνει. Πρώτη φορά βλέπει την Αλεξάνδρα τόσο σκληρή απέναντί της. Οι δυο τους θα συγκρουστούν ανεπανόρθωτα, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *