Σασμός – Μαθιός και Βασιλική: «Το προσκλητήριο μας έπεσε από τα χέρια»

Σασμός – Μαθιός και Βασιλική: «Το προσκλητήριο μας έπεσε από τα χέρια»Φαίνεται πως η ομάδα του ALPHA περνάει υπέροχα με τον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής. Ένα αυτοσχέδιο και πολύ κομψό προσκλητήριο γάμου, καλεί τους τηλεθεατές στο μεγάλη αυτή γιορτή, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, στις 3 Νοεμβρίου, στις 21:00 το βράδυ, στον Σασμό.Σασμός – Μαθιός και Βασιλική: «Το προσκλητήριο μας έπεσε από τα χέρια»

ΣΑΣΜΟΣ

Η Βασιλική και ο Μαθιός θα ανέβουν επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας, ντυμένοι παραδοσιακά. Ο ALPHA καλεί το κοινό, γράφοντας στην πρόσκληση:

Μονάχα η αγάπη σου μέσα στην καταιγίδα,
δίνει στο όνειρο ζωή και στη ζωή ελπίδα

Σας προσκαλούμε στο γάμου του Μαθιού Σταματάκη και της Βασιλικής Καστρινάκη

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου, στον ALPHA

Σασμός – Μαθιός και Βασιλική: «Το προσκλητήριο μας έπεσε από τα χέρια»

Μόνο που σε αυτό το γλέντι, σε κάποιους θα πέσει το προσκλητήριο γάμου από τα χέρια, καθώς δύο μη καλεσμένοι θα εμφανιστούν ξαφνικά, στη σειρά Σασμός. Ο Παύλος και ο Ευθύμης θα ευχηθούν στο ζευγάρι, προκαλώντας τρομερή σύγχυση στους παρευρισκόμενους.

Ποια θα είναι η αντίδραση του Μαθιού; Θα χαλάσει το γλέντι; Ποια στάση θα κρατήσει η Καλλιόπη; Κανείς δεν είναι σίγουρος για το πως θα εξελιχθεί αυτή η περίεργη βεντέτα. Θα χαλάσει η χαρά του ζεύγους;Σασμός – Μαθιός και Βασιλική: «Το προσκλητήριο μας έπεσε από τα χέρια»

πηγή

Παγιδευμένοι: Έρχεται δεύτερος, παραμυθένιος γάμος για Δημήτρη και Άννα

Η Γη της Ελιάς: Αυτό θα είναι το τέλος της Μυρτάλης στη σειρά

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Μιράντα ομολογεί στον Ντίνο ότι έχει παιδί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *