Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Μιράντα ομολογεί στον Ντίνο ότι έχει παιδί

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Η Μιράντα ομολογεί στον Ντίνο ότι έχει παιδίΚαταιγιστικές οι εξελίξεις στον «Παράδεισο των Κυριών» με τη Μιράντα να ανακοινώνει και να ομολογεί στον Ντίνο όλη την αλήθεια για τον Χρηστίδη και το παιδί τους. Πώς θα αντιδράσει εκείνος;

Παράδεισος των Κυριών

Όλα ξεκινούν μετά τις συνεχείς απειλές του Χρηστίδη. Η Μιράντα είδε τον χειρότερο εφιάλτη της να ξαναζωντανεύει. Ήρθε αντιμέτωπη με έναν άνθρωπο που την είχε κακοποιήσει στο παρελθόν, την είχε βιάσει και την είχε καταστρέψει τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά.

Από τη στιγμή που ο Χρηστίδης είδε τη Μιράντα δεν σταμάτησε να την κυνηγάει λεπτό. Ίσα ίσα συνέχισε να την επηρεάζει και να την κυνηγάει.

Η Μιράντα, όμως, δεν μπορεί να δεχτεί την κακοποίηση από τον βιαστή της κι έτσι αποφασίζει να μιλήσει στον Ντίνο, τον προϊστάμενό της στον «Παράδεισο των Κυριών» που εμπιστεύεται και κατά βάθος αγαπάει.

Η κοπέλα με δάκρυα στα μάτια αποφασίζει να ομολογήσει στον Παπακώστα το σκοτεινό παρελθόν της. Του αποκαλύπτει ότι ο Χρηστίδης την είχε βιάσει κι ότι είχε μείνει έγκυος γεννώντας το παιδί τους. Στη συνέχεια, η κακοποίηση δεν σταμάτησε, αφού της πήρε το παιδί και εξακολούθησε να την απειλεί.

Ο Ντίνος μένει με το στόμα ανοιχτό και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Δεν ξέρει πώς να αντιδράσει κι επιλέγει να αναλάβει γρήγορα δράση. Ο Παπακώστας είναι αποφασισμένος να προστατεύσει τη Μιράντα και θα κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί τον Χρηστίδη.

πηγή

Σασμός – Μαθιός και Βασιλική: «Το προσκλητήριο μας έπεσε από τα χέρια»

Παγιδευμένοι: Έρχεται δεύτερος, παραμυθένιος γάμος για Δημήτρη και Άννα

Σασμός: Παντρεύονται Αστέρης και Αργυρώ – Πρώτες φωτογραφίες

Έρωτας Φυγάς: Μαθαίνει ο Ιάσονας πως το παιδί δεν είναι δικό του;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *