Τραγωδία στη Γλυφάδα: Αγοράκι 18 μηνών, έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό από τον 4ο όροφο

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Αγοράκι 18 μηνών, έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό από τον 4ο όροφοΣοκαριστικό δυστύχημα συνέβη χθες περί τις 5 το απόγευμα στη Γλυφάδα όταν βρέφος 18 μηνών έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του καθώς κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βρέθηκε στο κενό από τον 4ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Σμύρνης.

Το ηλικίας 18 μηνών αγοράκι, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε λίγες ώρες αργότερα, υποκύπτοντας στα τραύματά του.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Πού αναμένονται βροχές την Τετάρτη

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το αγοράκι κάποια στιγμή ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του και βγήκε στο μπαλκόνι. Φέρεται να πέρασε το κεφαλάκι του μέσα από τα κάγκελα και στη συνέχεια βρέθηκε στο κενό.

Αμέσως μετά προσήχθη η μητέρα του παιδιού σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και με προφορική εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

Την υπόθεση έχει αναλάβει να διαλευκάνει το τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας. Παράλληλα ξεκίνησε να διενεργείται προκαταρκτική εξέταση και συγκέντρωση υλικού μέσω καμερών, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το άτυχο αγοράκι βρέθηκε στο κενό.

Διαβάστε Επίσης  Γιάννης Καλλιάνος – «Πιθανό το Σάββατο να χιονίζει ακόμα και στο Σύνταγμα»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *