Σασμός – Έξαλλη η Σοφία: «Μείνε μακριά από το παιδί μου ρε»

Έξαλλη θα δούμε την Σοφία, για χάρη της Στέλλας, στη σειρά Σασμός. Η ηρωίδα βλέπει το παιδί της να βρίσκεται διαρκώς πλάι στους Σταματάκηδες, να τους υπερασπίζεται στους δικαστικούς τους αγώνες και να κάνει τα πάντα, για να είναι κοντά στον Αστέρη.

ΣΑΣΜΟΣ

Η Στέλλα, μέρα με τη μέρα λιώνει όλο και πιο πολύ. Παρόλο που ξέρει πως ο Αστέρης έδωσε το νεφρό του στην Αργυρώ, ελπίζει μέσα της πως όλα θα αλλάξουν, πως θα καταφέρει να τον κλείσει ξανά στην αγκαλιά της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Δυο αδέρφια νεκρά από χέρια Σταματάκηδων»

Στον γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής, η Στέλλα κάνει ερωτική εξομολόγηση στον αγαπημένο της.. Του αναφέρει πως ξέρει για το νεφρό και τονίζει πως τα συναισθήματά της για εκείνον δεν έσβησαν ποτέ.

Η Σοφία, έξαλλη τόσο με τον Αστέρη, όσο και με την Στέλλα, ορμάει στον νεαρό Σταματάκη, ζητώντας του να απομακρυνθεί από το παιδί της, στη σειρά Σασμός. Καθώς δε μπορεί άλλο να την βλέπει κοντά του, αποφασίζει να απευθυνθεί στον ίδιο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Ελπίδα πληρώνει την Ευγενία με το ίδιο νόμισμα

Ο Αστέρης μένει άφωνος. Τα συναισθήματά του για τη Στέλλα έχουν πεθάνει εδώ και καιρό. Βέβαια, εκείνη δε μπορεί να το δεχτεί κι επιμένει σε μία κατάσταση τελειωμένη..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *