Σασμός: Τα εμπόδια του Αγγέλου για να μην φύγουν Μαρίνα και Αργυρώ

Σασμός: Τα εμπόδια του Αγγέλου για να μην φύγουν Μαρίνα και ΑργυρώΣασμός: Οι εξελίξεις της στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικά καθώς θα δούμε τα εμπόδια του Αγγέλου για να μην φύγουν Μαρίνα και Αργυρώ.

Πλησιάζει ο καιρός που οι δύο γυναίκες θα αποχαιρετήσουν την Κρήτη μία και καλή. Ο Άγγελος, όμως, δεν μπορεί να αφήσει την οικογένειά του να φύγει μέσα από τα χέρια του. Δεν μπορεί να την χάσει ξανά. Έτσι, ο Άγγελος επιμένει και εμποδίζει με κάθε τρόπο να φύγουν η Μαρίνα και η Αργυρώ, στο «Σασμό».

Ο γιατρός μόλις ανακάλυψε ότι είναι κομμάτι της οικογένειας. Δεν μπορούν να φύγουν έτσι απλά. Θέλει να μάθει περισσότερα για το παρελθόν του και θέλει να τους σταθεί σαν πραγματικό μέλος της οικογένειας.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών: «Η Αμαλία είναι η κόρη μου Ντίνο»

Όταν μαθαίνει ότι η Μαρίνα κι η Αργυρώ θέλουν να φύγουν μακριά από το χωριό, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του. Δεν μπορεί να το πιστέψει. Ανησυχεί πολύ για εκείνες. Πού θα πάνε; Τι θα κάνουν; Δεν ανησυχεί, όμως, μόνο για εκείνες, αλλά και για τη γιαγιά Ειρήνη.

Ξέρει πολύ καλά ότι αυτό θα της κοστίσει πολύ. Να χάσει και τα μοναδικά πρόσωπα που την κρατούσαν στη ζωή…

Στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, ο Άγγελος θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει τη Μαρίνα και την Αργυρώ στην Κρήτη. Θα προσπαθήσει να τις μεταπείσει. Θα τις παρακαλέσει να μην τα παρατήσουν όλα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης πιάνει στα πράσα Μαθιό – Βασιλική

Τις υπόσχεται ότι οι πληγές σύντομα θα γιάνουν, αλλά εκείνες είναι πεπεισμένες πως μόνο φεύγοντας από εκεί θα καταφέρουν να ξαναζήσουν, να βρουν όρεξη για ζωή.

Σύμφωνα με το Youfly.com, ο Άγγελος δε θα καταφέρει να τους αλλάξει γνώμη και θα βυθιστεί στη θλίψη. Θα μείνει, όμως, δίπλα στη γιαγιά Ειρήνη και θα της σταθεί ως εγγονός!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *