Σασμός Spoiler: Ο Παντελής ξεμπροστιάζει την Καλλιόπη

Σασμός Spoiler: Ο Παντελής ξεμπροστιάζει την Καλλιόπη

Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Ο Παντελής θα είναι αυτός που θα δώσει την χαριστική βολή στην Καλλιόπη, χωρίς εκείνη να το περιμένει, στη σειρά Σασμός. Οι δυο τους βρεθούν αντιμέτωποι, με τις αλήθειες του παρελθόντος να σκάνε σαν βόμβες στο παρόν, φέρνοντας την απάντηση σε άλυτα μυστήρια.

Ο Άγγελος συνεχίζει τις έρευνες γύρω από την μητέρα του. Ψάχνει να βρει ποιος είναι ο πατέρας του, ποιος είναι ο άνθρωπος που ανάγκασε την Ανθούλα να γεννήσει μόνη της και μετά να οδηγηθεί στον θάνατο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω «καρφώνει» την Βασιλική στους γονείς της

Η γιαγιά Ειρήνη και η Καλλιόπη συμμαχούν, με στόχο να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό. Αυτό που δεν αντιλαμβάνονται είναι πως αρκετοί γνωρίζουν την αλήθεια και σιωπούν. Η Ανθούλα ήταν ένα αγαπητό πρόσωπο στο χωριό και όλοι έχουν κάτι να πουν..

Ο Παντελής αποκαλύπτει

Αυτός που θα κάψει άθελά του την Καλλιόπη, στη σειρά Σασμός, θα είναι ο Παντελής. Γνωρίζοντας πολλά για την Ανθούλα, πιάνει τον Άγγελο και ξεκινάει μία εξιστόρηση γεγονότων, γεμάτη αποκαλύψεις.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου με τον πραγματικό δολοφόνο

Ο Άγγελος πέφτει από τα σύννεφα. Συνειδητοποιεί πως όλα όσα ακούει απέχουν από την πραγματικότητα και από όσα του είχε πει η θεία του “εμπιστευτικά”. Ξεκινάει ξανά τις έρευνες, αυτή τη φορά έχοντας νέα στοιχεία στα χέρια του.

Η Καλλιόπη δέχεται το πρώτο της χτύπημα. Η στιγμή που θα σταθεί μπροστά σε όλους με σκοπό να απολογηθεί για τα λάθη της, δεν αργεί. Ο Άγγελος θα μάθει την αλήθεια, όπως αντίστοιχα και ο Αστέρης με τον Μαθιό…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *