Άγρια Γη – Σοκ: Ο Άρης αντικρίζει την μητέρα του σε ίδρυμα, με χάπια

Άγρια Γη – Σοκ: Ο Άρης αντικρίζει την μητέρα του σε ίδρυμα, με χάπιαΜπορεί ο Άρης να νόμιζε τόσο καιρό πως είναι ορφανός, όμως η μητέρα του ζει και υποφέρει μακριά του, στην Άγρια Γη. Η γυναίκα αυτή βρίσκεται φυλακισμένη σε μία κλινική, με την ψυχική της υγεία να είναι κλονισμένη.

Άγρια Γη

Ο Μιχάλης παλεύει με τον εαυτό του για το εάν πρέπει να ομολογήσει στον Άρη την αλήθεια για την μητέρα του. Πώς να της πει ότι είναι ζωντανή, μετά από τόσο χρόνια που την θεωρούσε νεκρή; Πώς να του αποκαλύψει την κατάστασή της;

Την περίοδο αυτή, ο Άρης είναι βαθιά πληγωμένος. Η Ελπίδα και ο Στέφανος έρχονται κοντά, με αποτέλεσμα εκείνος να δυσανασχετεί από αυτή τη σχέση. Το νέο για την μητέρα του, σίγουρα θα τον τσακίσει.

Παράδεισος των Κυριών: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 25-28

Στο μεταξύ, ο Στέφανος μαθαίνει για τα χάπια που παίρνει η Μυρτώ εντός κι εκτός κλινικής. Η ίδια αναφέρει πως είναι ηρεμιστικά, αλλά εκείνος γνωρίζει πως αυτά τα χάπια μόνο κακό της προκαλούν. Έτσι, της συνιστά να παίρνει τα δικά του..

Άγρια Γη επόμενα επεισόδια : 36 , 37 , 38 ,39 , 40

Ο Άρης δε θα αργήσει να μάθει πως η μητέρα του είναι ζωντανή, στην Άγρια Γη. Αποφασισμένος να την αντικρίσει ξανά μετά από χρόνια, θα τρέξει στο ίδρυμα όπου ζει σαν φυλακισμένη, για να την αγκαλιάσει σφιχτά.

Βέβαια, εκείνη θα θυμώσει και θα τον διώξει από κοντά της. Τα χάπια της έχουν προκαλέσει κενά μνήμης.. Η επανένωση μητέρας και γιου θα είναι τρομερά δύσκολη. Ποια θα είναι η αντίδραση του Άρη;Άγρια Γη – Σοκ: Ο Άρης αντικρίζει την μητέρα του σε ίδρυμα, με χάπια

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *