Παράδεισος των Κυριών: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 25-28

Παράδεισος των Κυριών: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 25-28

Ο «Παράδεισος των Κυριών» έρχεται με τα επόμενα επεισόδια (25-28) για να καθηλώσει. Οι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με νέα διλήμματα και νέες προκλήσεις. Δείτε φωτογραφίες και περιλήψεις των επεισοδίων.

Παράδεισος των Κυριών

Η ανακάλυψη του Θανάση, στο επεισόδιο 25
Η Μιράντα μετά τη δυσάρεστη επίσκεψη που δέχτηκε το βράδυ, αποζητά τη συμβουλή της μάνας της. Η κυρία Γιαννούλα αποφασίζει να της στείλει βοήθεια, η οποία επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη για τη Μιράντα. Η Γεωργία παρακούγοντας για άλλη μία φορά τον πατέρα της, έχει βρεθεί παγιδευμένη και φαίνεται ανήμπορη να το διαχειριστεί… Ο Ντίνος αποφασισμένος να φτάσει μέχρι τέλος, για να βρει τον δολοφόνο του Αριστείδη, βοηθάει με όποιον τρόπο μπορεί την αστυνομία.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Φυγαδεύουν τον Στέφανο για να γλιτώσει τη φυλακή

Παράδεισος των Κυριών: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 25-28
Στα επόμενα επεισόδια (25-28) της σειράς, ο Παράδεισος των Κυριών, ο Σωτήρης μετά την επίσκεψή του στον Παράδεισο αρχίζει να ενώνει κάποια κομμάτια του παζλ και καταφέρνει να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στη λύση της υπόθεσης… Ο Θανάσης από την άλλη, κάνει μια ανακάλυψη, που τον κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο…

 

Η Βικτώρια φτάνει στα όρια της, στο επεισόδιο 26
Ενώ η αγωνία για την κατάσταση του Πάρη κορυφώνεται, ο Πασχάλης στον Παράδεισο έρχεται αντιμέτωπος με τις ερωτήσεις του υπαστυνόμου Γιαμμαλή. Όσο η Μιράντα και η Ματούλα αγωνιούν για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, η επίσκεψη που επιχείρησε να κάνει η Γεωργία δεν κυλά όπως θα ήλπιζε η Πιπίτσα και μοιραία θα επέλθει μια σειρά οικογενειακών συζητήσεων στο σαλόνι των Γιαννόπουλων.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 200 , 201 , 202 , 203

Παράδεισος των Κυριών: Περίληψη και φωτογραφίες επόμενα επεισόδια 25-28
Από την άλλη, στο σπίτι των Μπουραντάδων, ο Χριστόφορος και η Βικτώρια μπαίνουν σε σοβαρές συζητήσεις που θα φωτίσουν νέες πτυχές του παρελθόντος, συγχρόνως όμως θα φέρουν τη Βικτώρια στα όριά της. Πώς θα χρησιμοποιήσει ο Θανάσης το δυνατό χαρτί που έχει στα χέρια του και τι στάση θα κρατήσει η Μιράντα απέναντι στον μεγάλο κίνδυνο που της παρουσιάζεται; Μήπως η παρέα που κάνει η Αμαλία με την Γεωργία επιφυλάσσει εκπλήξεις;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *