Έρωτας Φυγάς: Αλεξάνδρα και Ρηνιώ κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας

Έρωτας Φυγάς: Αλεξάνδρα και Ρηνιώ κάνουν απόπειρα αυτοκτονίαςΗ Αλεξάνδρα και η Ρηνιώ ενώνουν τις δυνάμεις τους, για κακό, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Και οι δύο είναι καταδικασμένες να ζουν σε σπίτια και οικογένειες που δεν αντέχουν. Ο Στρατής και η Γεωργία πιέζουν την Ρηνιώ να παντρευτεί με το ζόρι και την κακοποιούν καθημερινά.Έρωτας Φυγάς: Αλεξάνδρα και Ρηνιώ κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας

Έρωτας φυγάς

Το ίδιο ισχύει και για την Αλεξάνδρα, η οποία έχει κλειδωθεί μέσα στο δωμάτιό της και δε μπορεί να δραπετεύσει. Μία μέρα, για καλή της τύχη, καταφέρνει να αποδράσει, παίρνοντας μαζί της το μωρό και κάποια χρήματα των Δεμερτζήδων. Μόνο που… Ο Ιάσονας την περιμένει στη γωνία!

Έρωτας Φυγάς: Αλεξάνδρα και Ρηνιώ κάνουν απόπειρα αυτοκτονίας

Η Αλεξάνδρα απειλεί να αυτοκτονήσει, όμως ο Ιάσονας δε της δίνει σημασία. Άλλωστε, το όπλο που έχει στα χέρια της, είναι άσφαιρο. Της παίρνει το παιδί από την αγκαλιά και την εγκαταλείπει μόνη, αδιαφορώντας για την ψυχική της υγεία.

Η Ρηνιώ περνά θηλιά στο λαιμό

Στην ίδια τραγική κατάσταση βρίσκεται και η Ρηνιώ. Με αφορμή την Αλεξάνδρα, μαζεύει και η ίδια κάποια πράγματα και το σκάει από την καλύβα του αδελφού της. Δένει μια θηλιά στον λαιμό της και ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει μακριά από όλους, μόνη στα χωράφια.

Άγρια Γη – Σοκ: Ο Άρης αντικρίζει την μητέρα του σε ίδρυμα, με χάπια

Ξάφνου, εμφανίζεται ο Μάρκος από μακριά, ο οποίος τρέχει να την ηρεμήσει. Την παίρνει αγκαλιά και της υπόσχεται πως όλα θα πάνε καλά, σώζοντάς την την τελευταία στιγμή. Η Αλεξάνδρα και η Ρηνιώ αποτελούν τις δύο πιο τραγικές φιγούρες, της σειράς Έρωτας Φυγάς.

Θα καταφέρουν να επιβιώσουν και να βγουν αλώβητες από την σκληρή και πιεστική καθημερινότητα που βιώνουν;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *