Έρωτας φυγάς: τεράστιο σοκ για τον Ιάσονα! Εξελίξεις φωτιά!

 

Έρωτας φυγάς: τεράστιο σοκ για τον Ιάσονα! Εξελίξεις φωτιά!

Έρωτας φυγάς: Ο Στέφανος βάζει πλάτη και στηρίζει οικονομικά τον Μάρκο, ο οποίος σε μια δεξίωση πέφτει πάνω στην Αλεξάνδρα! Ο Ιάσονας της απαγορεύει να τον πλησιάσει και τότε εκείνη του αποκαλύπτει όλη την αλήθεια. “Δεν είναι αδερφός μου, αλλά ο άντρας που αγάπησα και θα αγαπώ για πάντα!”Έρωτας φυγάς: τεράστιο σοκ για τον Ιάσονα! Εξελίξεις φωτιά!

Έρωτας φυγάς

Έρωτας Φυγάς: “Αγαπώ τον Μάρκο”

Ο Στέφανος κερδίζει την εμπιστοσύνη του Μάρκου και οι δυο τους ξεκινούν τον αγώνα εκδίκησης εναντίον του Δεμερτζή. Η γιαγιά Αθηνά ξεφεύγει από τα μάτια των υπολοίπων και βγάζει το μωρό βόλτα.Έρωτας φυγάς: τεράστιο σοκ για τον Ιάσονα!

Λίγο αργότερα, επιστέφει μόνη της και η Αλεξάνδρα “πεθαίνει” από την αγωνία της. Ο Μάρκος μαθαίνει για το συμβάν και είναι βέβαιος πως ο Ιάσονας θα τον κατηγορήσει και γι αυτό. Έτσι λοιπόν ξεκινάει να ψάχνει το μωρό. Ο Ιάσονας επιτίθεται για ακόμα μια φορά στους εργάτες με αποτέλεσμα εκείνοι να πάψουν να τον εκτιμούν και να τον εμπιστεύονται.

Στο μεταξύ, ο Μάρκος ανακαλύπτει ποιος πήρε το μωρό και το επιστέφει στην Αλεξάνδρα, χωρίς να τον αντιληφθεί εκείνη. Ο Ιάσονας ψάχνει να μάθει ποιος είχε πάρει το παιδί, ενώ η Αλεξάνδρα καταλαβαίνει πως μάνα και γιος της κρύβουν κάποιο μυστικό, καθώς συνωμοτούν, ανταλλάσουν περίεργες ματιές και σταματούν τις οποίες συζητήσεις όταν εκείνη είναι παρών.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Επεισόδια 188 - 189 - 190 - 191

Ο Μάρκος με την παρότρυνση και την υποστήριξη του Στέφανου δίνει ρούχα και τρόφιμα στους εργάτες του Κιάρι. Πλέον όλοι πίνουν νερό στο όνομα του, γεγονός που εξοργίζει ακόμα περισσότερο τον Ιάσονα, ο οποίος ψάχνει να βρει ποιος στηρίζει οικονομικά τον Μάρκο αφού μέχρι πρότινος ήταν φτωχός και δεν θα μπορούσε να αποκτήσει περιουσία στην φυλακή.

Έρωτας φυγάς: Θαμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως και ταράζουν τις ζωές όλων

Ο Φίλιππος παραδίνει στον Ιάσονα την λίστα με τα ονόματα όσων ήταν μαζί με τον Μάρκο στη φυλακή κι εκείνος διαβάζει το όνομα Στέφανος Παράσχος, ο άνθρωπος που σκότωσε τον πατέρα του.

Οι Δεμερτζήδες αφήνουν για λίγο τα προβλήματα στην άκρη και πηγαίνουν στην λέσχη για τον καθιερωμένο χορό. Η χαρούμενη διάθεση τους όμως αλλάζει απότομα όταν ανάμεσα στους καλεσμένους βλέπουν τον Μάρκο! Η Αλεξάνδρα παγώνει όταν τον βλέπει, καθώς τον θεωρούσε νεκρό. Ο Φίλιππος του επιτίθεται και μέσα στην αναστάτωση που δημιουργείται ο Ιάσονας αρπάζει την Αλεξάνδρα και φεύγουν.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ντίνος και Μιράντα κάνουν έρωτα

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Μαργέτα σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο

Εκείνη όμως θέλει να μιλήσει στον Μάρκο. “Δεν είναι ο αδερφός μου! Είναι ο άντρας μου και τον αγαπώ!”, λέει στον Ιάσονα όταν εκείνος της απαγορεύει να τον συναντήσει. Ο Ιάσονας δεν ακούει λέξη, βάζει μπρος το αυτοκίνητο και φεύγουν. Η Αλεξάνδρα ανοίγει την πόρτα, πηδάει από το αμάξι και τραυματίζεται…

Ο Μιχάλης της δίνει τις πρώτες βοήθειες στην Αλεξάνδρα. Με την ιατρική φροντίδα του η Αλεξάνδρα είναι καλύτερα, αλλά κλεισμένη στο δωμάτιο της. Η Μαργέτα πηγαίνει να την δει και την απειλεί να μην αποκαλύψει στον Ιάσονα την αλήθεια για το μωρό. Τότε εκείνη καταστρώνει ένα νέο σχέδιο.

Αποφασίζει να το παίξει μετανιωμένη και ερωτευμένη στον Ιάσονα και παράλληλα δίνει στην Ρηνιώ ένα σημείωμα για τον Μάρκο που λέει που θα συναντηθούν. Για κακή της τύχη, το σημείωμα πέφτει στα χέρια της Γεωργίας, η οποία το διαβάζει και μεταφέρει τα πάντα στον Στρατή!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *