Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Μαργέτα σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Μαργέτα σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο

Ένα γεγονός θα σοκάρει την οικογένεια Δεμερτζή. Η Μαργέτα θα οδηγηθεί στο νοσοκομείο σε τραγική κατάσταση, με αποτέλεσμα ο Ιάσονας να χάνει το μυαλό του, στη σειρά Έρωτας Φυγάς.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Μαργέτα σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο

Έρωτας φυγάς

Η μητέρα του είναι η μοναδική του παρηγοριά και δύναμη… Είναι η γυναίκα που κατάφερε να φέρει κοντά του την Αλεξάνδρα, να του προσφέρει μία όμορφη ζωή, όπως ακριβώς την είχε σχεδιάσει.

Η Μαργέτα αισθάνεται έναν περίεργο κόμπο στο στήθος. Δίχως να το αντιληφθεί, πέφτει στο έδαφος, νομίζοντας πως θα πεθάνει. Ο Ιάσονας την οδηγεί στο νοσοκομείο, αφήνοντάς πίσω του την Αλεξάνδρα μέσα στο δωμάτιο, σε τραγική κατάσταση.

Όλα ξεκινούν από τη στιγμή που η Αλεξάνδρα αντικρίζει τον Μάρκο. Τότε συνειδητοποιεί πως ο άντρας της ζωής της, ζει! Όλα μέσα της καταρρέουν. Όλοι της είπαν ψέματα πως πέθανε, πως έφυγε από κοντά της! Ο Μάρκος είναι εκεί και την περιμένει να φύγουν μαζί.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Μαργέτα σε τραγική κατάσταση στο νοσοκομείο

Έρωτας φυγάς: Θαμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως και ταράζουν τις ζωές όλων

Ο Ιάσονας, αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να την κρατήσει, την κλειδώνει μέσα στο δωμάτιο. Δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσει να φύγει από κοντά του. Ακόμη κι όταν η Μαργέτα οδηγείται στο νοσοκομείο, η Αλεξάνδρα μένει μόνη κι αβοήθητη, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Η κατάσταση στο αρχοντικό, είναι ανυπόφορη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *