Έρωτας φυγάς: Θαμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως και ταράζουν τις ζωές όλων

Έρωτας φυγάς: Θαμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως και ταράζουν τις ζωές όλωνΈρωτας φυγάς: Ανατροπές έρχονται στην καθημερινή σειρά του OPEN. Η άφιξη του Στέφανου (Σταύρος Ζαλμάς) θα αλλάξει μια για πάντα τις ισορροπίες. Θαμμένα μυστικά θα δουν το φως και θα ταράξουν τις ζωές όλων.Έρωτας φυγάς: Θαμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως και ταράζουν τις ζωές όλων

Έρωτας φυγάς

Έρωτας Φυγάς: Ο Στέφανος συναντάει την Μαργέτα

Ο Στέφανος είναι γέννημα θρέμμα της Μεσσήνης και ο πατέρας υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους γαιοκτήμονες της περιοχή. Όταν άρχισαν να “ανεβαίνουν” οι Δεμερτζήδες, πήραν πολλή από την φήμη και από τα κτήματα της οικογένειας του Στέφανου. Εκείνος ήταν ερωτευμένος με την Μαργέτα όμως η μητέρα της προτίμησε για γαμπρό της τον Γιώργο Δεμερτζή, ο οποίος ήταν οικονομικά ισχυρότερος.

Ο Στέφανος παντρεύτηκε κάποια άλλη γυναίκα και απέκτησαν δύο παιδιά. Έγινε συνέταιρος με τον Δεμερτζή, όμως εκείνος του φέρθηκε ύπουλα. Οι δύο άντρες είχαν αρκετές διαμάχες και πάνω σε μια από αυτές ο Στέφανος σκότωσε τον Δεμερτζή. Ωστόσο δεν θέλησε να κρυφτεί. Παραδέχτηκε την πράξη του και φυλακίστηκε 20 χρόνια.

Παράλληλα, πούλησε την περιουσία του στο Κιάρι και επένδυσε στην Αθήνα σε μια περιοχή που οι τιμές ολοένα και ανεβαίνουν. Η μοίρα του επιφύλασσε ακόμα ένα τραγικό χτύπημα. Η οικογένεια του σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα.

Ο Στέφανος είναι για 20 χρόνια μόνος. Μέσα στην φυλακή αντιλαμβάνεται το βαθύτερο νόημα της ζωής και την πράξεών του. Έπειτα από την αμνηστία που έδωσε ο βασιλιάς, αποφυλακίζεται και πηγαίνει στην πατρίδα του, βέβαια όχι τυχαία. Γνωρίζει πως στο ίδιο μέρος θα πάει κι ένας άντρας που γνώρισε μέσα στη φυλακή, στον οποίο εκτίμησε την ευθύτητα του και τον χαρακτήρα του.

Έρωτας Φυγάς 32-33-34: Η Μαργέτα εγκλωβίζει την Αλεξάνδρα!

Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάρκο. Αρχικά ο Μάρκος είναι επιφυλακτικός μαζί του, όμως σύντομα ο Στέφανος κερδίζει την εμπιστοσύνη του και στη συνέχεια σχεδόν τον υιοθετεί. Δεν έχει κανέναν άλλον στον κόσμο κι έτσι στέκεται βράχος δίπλα στον νεαρό για να ανέβει κοινωνικά αλλά και οικονομικά.

Στόχος του Μάρκου είναι να εκδικηθεί τον Ιάσονα Δεμερτζή και του Στεφάνου η οικογένειά που του ρήμαξε τη ζωή. Έπειτα από πολλά χρόνια θα συναντήσει την Μαργέτα. Είναι δύο εχθροί ή μήπως πίσω από το μίσος κρύβεται κάτι άλλο;Έρωτας φυγάς: Θαμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως και ταράζουν τις ζωές όλων

πηγή

Σασμός Spoiler: Η Νάντια είναι κόρη του Στεφανή

Παγιδευμένοι – Spoiler Σοκ: Ο Άγγελος πέφτει νεκρός

Η Γη της Ελιάς: Γιατί ο Πότης επισκέπτεται την Αθηνά στη φυλακή;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *