Ο Παράδεισος των Κυριών: Αμαλία και Πάρης στο ίδιο στρατόπεδο!

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αμαλία και Πάρης στο ίδιο στρατόπεδο!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ανατροπές που θα μας εκπλήξουν έρχονται στον”Παράδεισο των Κυριών”. Αμαλία και Πάρης ενώνουν τις δυνάμεις τους και για πρώτη φορά βάζουν κοινό στόχο. Να σώσουν τον Ντίνο Παπακώστα!Ο Παράδεισος των Κυριών: Αμαλία και Πάρης στο ίδιο στρατόπεδο!

Παράδεισος των Κυριών

Ο Παράδεισος των Κυριών: Αμαλία και Πάρης ενώνουν τις δυνάμεις τους
Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά. Ο Ντίνος μετά τον χωρισμό του με την αγαπημένη του κάνει τα πάντα για να την ξανακερδίσει, όμως η Αμαλία είναι πολύ θυμωμένη μαζί του και αρνείται οποιαδήποτε επικοινωνία.

Βέβαια μέσα της δεν έχει σβήσει η φλόγα για εκείνον. Από την άλλη, η κατάσταση υγείας του Πάρη την έχει συγκινήσει, ωστόσο δεν μπορεί να του συγχωρέσει τα πάντα. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι έρευνες για να φτάσουν στον δολοφόνο του Αριστείδη συνεχίζονται, με τον Πάρη να βοηθάει την αστυνομία με όποιον τρόπο μπορεί.

Όμως ο Θανάσης Χρηστίδης θέλει ένοχο τον Ντίνο και δεν θα διστάσει να βάψει για ακόμα μια φορά τα χέρια του με αίμα. Το σχέδιο του αυτή τη φορά ξεπερνάει κάθε όριο. Θέλει να σκοτώσει τον Πάρη μέσα στο νοσοκομείο και να χρεώσει τον φόνο στον Ντίνο, με τον οποίο όπως ήδη είναι γνωστό σε όλους ο νεαρός έχει κόντρα για τα μάτια της Αμαλίας. Έτσι λοιπόν, ο Θανάσης εισβάλει κρυφά στο δωμάτιο του νοσοκομείου και προσπαθεί να τον πνίξει.Ο Παράδεισος των Κυριών: Αμαλία και Πάρης στο ίδιο στρατόπεδο!

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ετοιμάζονται να σκοτώσουν τη Θεοφανώ

Ο Πάρης παλεύει να φωνάξει “βοήθεια”. Ένα απρόσμενο περιστατικό θα χαλάσει τα σχέδια του αστυνόμου και θα τον αναγκάσει να φύγει τρέχοντας κι έτσι ο Πάρης θα γλιτώσει από τα χέρια του.

Βέβαια έχει καταφέρει να δει το πρόσωπο του Θανάση και θα το συζητήσει με την Αμαλία. “Ο αστυνόμος προσπάθησε να με πνίξει”, της λέει κι εκείνη αναθαρρεί και του απαντά: “Πρέπει να πεις την αλήθεια! Αυτός ο άτιμος κυνηγάει με κάθε τρόπο τον Ντίνο και θέλει να του φορτώσει τον φόνο του Αριστείδη, αν μιλήσεις όμως θα δουν όλοι την αλήθεια και ο Ντίνος θα γλιτώσει. Λοιπόν; Θα με βοηθήσεις;”, τον ρωτάει κι εκείνος αμέσως συνειδητοποιεί πως δεν έχει καμία ελπίδα να κερδίσει την καρδιά της ποτέ κι έτσι θέλοντας να την βλέπει χαρούμενη, δέχεται να την βοηθήσει με μια προϋπόθεση. “Να με συγχωρήσεις για το κακό που πήγα να σου κάνω εκείνο το βράδυ”, της λέει και η Αμαλία συμφωνεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος αναλαμβάνει το διαζύγιο Ισμήνης και Κωνσταντίνου

Ο Σωτήρης μαθαίνει για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Πάρη και προσπαθεί να λύση τον γρίφο, ενώ ο αστυνόμος Θανάσης Χρηστίδης μπαίνει σε “μπελάδες”. Ο Σωτήρης συναντάει τον Πάρη κι εκείνος δείχνει τον Θανάση ως τον παραλίγο δολοφόνο του. Τα κόμματα του παζλ ένα-ένα αρχίσουν να ενώνονται και η στιγμή της αλήθειας για τον φόνο του Αριστείδη πλησιάζει. Ο Χρηστίδης συλλαμβάνεται και το νέο αυτό ανακουφίζει πολλούς.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *