Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τί κρύβει ο Κουράκος; Η μεγάλη ανατροπή

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Τί κρύβει ο Κουράκος; Η μεγάλη ανατροπήΗ Γη της Ελιάς Spoiler: Τί κρύβει ο Κουράκος; Η μεγάλη ανατροπή

Ποιος είναι στα αλήθεια ο Γιώργης Κουράκος και τί κρύβει στην γη της ελιάς; Πράγματι, ο χαρακτήρας αυτός μας έχει απασχολήσει αρκετά. Είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ήρωες, με το κοινό να τον αποθεώνει σε κάθε επεισόδιο.

Φαίνεται τίμιος, άνθρωπος που παλεύει για το δίκαιο, για το σωστό. Μπορεί αρκετοί να υποψιάζονται πως κάτι σκοτεινό κρύβει μέσα του, κάτι που θα έρθει στην επιφάνεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Διαβάστε Επίσης  ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ Β ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ 5-6-7-8

Πράγματι, η Βάνα Δημητρίου μας έχει συνηθίσει σε φοβερές ανατροπές. Ποιος είναι, λοιπόν, ο Γιώργης Κουράκος και τί ακολουθεί στην γη της ελιάς; Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μαρτίδης έχει την απάντηση…

Η αλλαγή στον Κουράκο

Σε συνέντευξή του στο TV24, ο Αλέξανδρος Μαρτίδης μίλησε για τον ρόλο του, για τις εξελίξεις, αλλά και για την αγάπη του κόσμου. Στην ερώτηση “Είναι όντως τόσο τίμιος ο Κουράκος”, απάντησε:

«Η Βάνα είναι απρόβλεπτη, αλλά δε νομίζω να παρεκκλίνει αυτός ο χαρακτήρας στο μέλλον. Πόσο, άλλωστε, μπορεί να αλλάξει ένας άνθρωπος;». Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Ο Κουράκος είναι ερωτευμένος με την Ιουλία και πιστεύω πως είναι ο άνθρωπος της ζωής της. Είναι πολύ σταθερός και τίμιος χαρακτήρας και την αγαπάει πραγματικά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τελείωσε μάνα η αλήθεια θα λάμψει

»Ο κόσμος έχει αγαπήσει αυτόν τον ήρωα και μου κάνει εντύπωση που λαμβάνω μηνύματα από άτομα που δεν παρακολουθούν μυθοπλασία. Χαίρομαι που δεν παίρνω σχόλια και μηνύματα για την εξωτερική μου εμφάνιση, αλλά για την υποκριτική μου δεινότητα».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *