Μαύρο Ρόδο: η Ελισάβετ βρίσκεται κοντά στον πειρασμό!

Μαύρο Ρόδο: η Ελισάβετ βρίσκεται κοντά στον πειρασμό!

Μαύρο Ρόδο: η Ελισάβετ βρίσκεται κοντά στον πειρασμό!

Μάυρο Ρόδο: Ο Πέτρος βρίσκεται στο νοσοκομείο με την Ελισάβετ και προσπαθεί για ακόμα μια φορά να την πλησιάσει και παράλληλα της ζητάει συγνώμη. “Θέλω να σου ζητήσω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου! Έπρεπε να κατανοήσω τις δικές σου ανάγκες”, της λέει και λίγα λεπτά αργότερα έρχεται ο Θέμης. “Αφού δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στο Μωάμεθ. Εγώ σε περιμένω στην Πάτρα να ρίξουμε τις υπογραφές και εσύ θέλεις να φτιάξεις το μοναστήρι στο Γερακιανή”, του λέει και παράλληλα ρίχνει ένα βλέμμα απορίας στην Ελισάβετ….Μάυρο Ρόδο: η Ελισάβετ βρίσκεται κοντά στον πειρασμό!

Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο: Κόντρα Θέμη και Πέτρου

Η συνάντηση του Θέμη με τον γιο του δημιουργεί ένταση, ενώ μια κίνηση του Πέτρου προς την Ελισάβετ προκαλεί μια απρόσμενη αντίδραση. Τελικά ο Λευτέρης καταφέρνει να ξεφύγει από τον κίνδυνο, όμως το δυσάρεστο αυτό γεγονός πάει κι άλλο πίσω την επιστροφή της κόρης του στο μοναστήρι και φυσικά η Ελισάβετ συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στον… πειρασμό!

Σασμός: Ο Σταύρος διεκδικεί το παιδί στα δικαστήρια

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Αλεξία αντιλαμβάνεται πως κάτι περίεργο συμβαίνει στη ζωή της μητέρας και αποφασίζει να την στηρίξει. “Μαμά, σε βλέπω τον τελευταίο καιρό προβληματισμένη! Τι συμβαίνει; Έχει να κάνει με τον μπαμπά”, την ρωτάει, αλλά η Αγγελική δεν θέλει να βάλει μέσα σε όλο αυτό τα παιδιά της και προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κατάσταση, λέγοντας της: “Με τον πατέρα σου, αγάπη μου, ποτέ δεν τελειώνουν τα προβλήματα, αλλά μη σκας τη ζωή σου και να κάνεις ότι αγαπάς, παιδί μου”.

 

Στο μεταξύ, ο Βίκος την έχει στήσει έξω από το σπίτι της Αγγελικής. Όταν εκείνη βγαίνει της ζητάει να πάνε μία τελευταία βόλτα, η Αγγελική δέχεται, αλλά του ξεκαθαρίζει πως στο ειδύλλιο τους θα μπει τέλος.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ηγουμένη πετάει στο δρόμο τον Πέτρο

Εκείνος πονάει και προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο. “Σ’ αγαπάω Αγγελική, μη μου το κάνεις αυτο! Δεν μπορώ μακριά σου! Σου το έχω πει και άλλες φορές, πάμε να φύγουμε μακριά από όλους, να τα αφήσουμε όλα πίσω μας και να κάνουμε μαζί μία νέα αρχή”.

 

Τα λόγια του την προβληματίζουν και ο Βίκος συνεχίζει να της λέει πως νιώθει, ενώ λίγο αργότερα θα επιστρατεύσει και την Κύρα για να βοηθήσει να μην φτάσει στο τέλος η σχέση τους. Η Αλεξία, συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ανήσυχη για την μητέρα της αλλά και για τις πρωτοβουλίες του πατέρα της.

Η γη της ελιάς: η Ευτυχία με άλλον, ο Κουράκος ζηλεύει!

Η αστυνομία ψάχνει τον Σαράντο έπειτα από την καταγγελία του Μπόγρη για ξυλοδαρμό. “Ο Διακοσάββας μου επιτέθηκε! Είχαμε μία διαφωνία αρκετό καιρό, αλλά ο άνθρωπος είναι τρελός και επικίνδυνος για την κοινωνία! Να κάνετε κάτι προτού γίνει τίποτα χειρότερο”, λέει στους αστυνομικούς.

 

Η αστυνομία δεν καταφέρνει να εντοπίσει τον Σαράντο. Όταν εκείνος εντελώς τυχαία μάθει τι έχει συμβεί και καταλάβει πως πρόκειται για μια παγίδα του Μπόγρη, αποφασίζει να πάει να τον βρει. Ταυτόχρονα, το επεισόδιο ξυλοδαρμού φέρνει την ηγουμένη σε δύσκολη θέση και νιώθει εκτεθειμένη, λόγω των συνομιλιών και με τους δυο. Μαύρο Ρόδο: η Ελισάβετ βρίσκεται κοντά στον πειρασμό!

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *