Η γη της ελιάς: η Ευτυχία με άλλον, ο Κουράκος ζηλεύει!

Η γη της ελιάς: η Ευτυχία με άλλον, ο Κουράκος ζηλεύει!Η γη της ελιάς: Ο Κουράκος καλωσορίζει την Δήμητρα(Ράινα) στο τμήμα αφού κάνουν τις σχετικές συστάσεις. Η Βαγγελιώ έχει ξεφύγει από τα χέρια της Αθηνάς και τις υπόσχεται πως από δω και πέρα η ζωή της στη φυλακή θα είναι κόλαση. Στο καφενείο γίνεται το μνημόσυνο του Ιάκωβου και αρκετοί από τους ήρωες είναι εκεί…Η γη της ελιάς: η Ευτυχία με άλλον, ο Κουράκος ζηλεύει!

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Η γη της ελιάς: Η Δήμητρα και ο Σωκράτης κάνουν τις πρώτες τους γνωριμίες

Η Δήμητρα λέει την αλήθεια στην Αλκμήνη που δεν την πιστεύει:«Το όνομα μου είναι Δήμητρα. Δήμητρα Γιατράκου, υπαστυνόμος Α΄ της Ελληνικής Αστυνομίας. Δούλευα σαν μυστική κάτω από τις εντολές της Δίωξης Ναρκωτικών. Τώρα η αποστολή μου τέλειωσε.. Από δω και πέρα θα υπηρετώ στο τμήμα εδώ.»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 204 , 205 , 206 , 207

Ο Θανάσης καταλαβαίνει πως η Αρετή δεν αστειεύεται και τηλεφωνεί να φέρουν χρήματα. Η Χάιδω πηγαίνει στο σπίτι του Λυκούργου με διάθεση να αφήσουν τον καυγά πίσω τους.

Η Δήμητρα και ο Σωκράτης κάνουν τις πρώτες τους γνωριμίες στο χωριό. Ο Δημοσθένης θέλει να επιτεθεί προεκλογικά στον Ισίδωρο με αφορμή τις αφίσες.

Η Βαγγελιώ και άλλες κρατούμενες προκαλούν την Αθηνά στο προαύλιο της φυλακής κι εκείνη αντιδράει. Την πλακώνουν στο ξύλο όλες μαζί και την αφήνουν πεσμένη στο έδαφος με το πρόσωπο μέσα στα αίματα.

Η Ιουλία παραλαμβάνει από δικαστικό επιμελητή μια πρόσκληση για Γενική Συνέλευση των μετόχων με ημερήσια διάταξη «Αλλαγές στην διοικητική οργάνωση της εταιρίας».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε σήμερα Παρασκευή στη σειρά

Ο Σωκράτης επισκέπτεται το ιατρείο της Αντιγόνης και την αιφνιδιάζει. Μέσα από την συζήτηση θα μάθουμε πως ο Σωκράτης έμενε μέχρι πριν 2 χρόνια στη Σουηδία αλλά τώρα ζει στην Αθήνα. Ασχολείται με το εμπόριο και τις εξαγωγές και θέλει να κάνει εξαγωγή λαδιού από την Μάνη στην Σουηδία.

Ο Άρης εξομολογείται στην αδερφή του την Εύα ότι του αρέσει η Αντιγόνη. Ο Σωκράτης γνωρίζει την Αλκμήνη στο καφενείο και δείχνει να του αρέσει πολύ. Την ίδια ώρα ο Κουράκος μπαίνει μέσα και ζηλεύει όταν βλέπει τον Σωκράτη με την Ευτυχία να κάθονται μαζί.Η γη της ελιάς: η Ευτυχία με άλλον, ο Κουράκος ζηλεύει!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *