Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα βλέπει τον άντρα της θεωρούσε νεκρό

Η μεγάλη αυτή στιγμή έρχεται! Η Αλεξάνδρα βλέπει μπροστά της τον Μάρκο, τον άντρα που θεωρούσε νεκρό, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Η συγκλονιστική σκηνή αναμένεται να κόψει την ανάσα.. Το ζευγάρι ανταμώνει ξανά, κάτω από δύσκολες συνθήκες.Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα βλέπει τον άντρα της θεωρούσε νεκρό

Έρωτας φυγάς

Ένα βράδυ, η οικογένεια Δεμερτζή αφήνει για λίγο στην άκρη τα προβλήματα και αποφασίζει να διασκεδάσει. Η Αλεξάνδρα και ο Ιάσονας στολίζονται και πηγαίνουν στο γλέντι της λέσχης.

Άγρια Γη: ο Στέφανος δίπλα στη Μυρτώ σε μια κομβική στιγμή…

Εκεί, ανάμεσα στους καλεσμένους, βρίσκεται και ο Μάρκος. Μόλις η Αλεξάνδρα τον αντικρίζει, καταρρέει. Ο Ιάσονας βλέπει την καταστροφή να έρχεται και αρπάζει την Αλεξάνδρα μακριά από τον πρώην της.

Πώς θα γίνει πιο αποτελεσματική η κρέμα αντιγήρανσης;

Η Αλεξάνδρα λυγίζει, ξεσπά σε κλάματα και ουρλιάζει με μανία στον Ιάσονα πως ο Μάρκος δεν ήταν ο αδελφός της, αλλά ο άντρας της ζωής της! Ο Ιάσονας, γνωρίζοντας την αλήθεια, την αρπάζει και την κλειδώνει στο σπίτι.

Η Γη της Ελιάς: Σωκράτης και Αλκμήνη, το νέο ζευγάρι της Μάνης;

Το σοκ για την Αλεξάνδρα είναι τεράστιο στη σειρά Έρωτας Φυγάς, καθώς διαπιστώνει πως ο Μάρκος δεν ήταν νεκρός, όπως την είχαν αφήσει να πιστεύει. Αντίστοιχα, ο Μάρκος βλέπει στα μάτια της την φλόγα και αρχίζει να ελπίζει ξανά…Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα βλέπει τον άντρα της θεωρούσε νεκρό

 

Οι δυο τους θα έρθουν ξανά κοντά, με αποτέλεσμα ο Ιάσονας να βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *