Πώς θα γίνει πιο αποτελεσματική η κρέμα αντιγήρανσης;

Οσο καλή και ακριβή κι είναι η αντιγηραντική μας κρέμα ή ο ορός μας, ή όσο συνεπείς και αν είμαστε με την εφαρμογή τους, το αποτέλεσμα δε θα είναι εκείνο που επιθυμούμε αν δεν υπάρχει η κατάλληλη προϋπόθεση.Πώς θα γίνει πιο αποτελεσματική η κρέμα αντιγήρανσης;

Ποια είναι αυτή; Η απολύτως έτοιμη επιδερμίδα να απορροφήσει σε βάθος όλα τα ευεργετικά συστατικά που θα της προσφέρουμε.

Ας δούμε με ποιον τρόπο θα το πετύχουμε.

Βήμα #1

Kάνουμε διπλό καθαρισμό

Ετσι θα απελευθερώσουμε από τους πόρους το σμήγμα, τους ρύπους και το καυσαέριο που έχουν παγιδευτεί. Αρχικά, κάνουμε ντεμακιγιάζ και στη συνέχεια καθαρίζουμε πολύ καλά την επιδερμίδα.

Βήμα #2

Απολεπίζουμε με ένα προϊόν που ξεπλένεται με νερό

Επιλέγουμε μια σύνθεση με φυσικούς κόκκους έτσι ώστε να μην τραυματίζουμε την επιδερμίδα. Στόχος μας είναι να απομακρύνουμε όσο το δυνατόν περισσότερα νεκρά κύτταρα και να κάνουμε πιο λεία την επιφάνεια της επιδερμίδας ώστε να αντανακλάει το φως, αλλά και για να ενισχύσουμε τη μετέπειτα απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

Διαβάστε Επίσης  Απίστευτα ισχυρή φυσική μάσκα για τις ρυτίδες-Θεραπεύει και την ακμή

Βήμα #3

Εφαρμόζουμε μια μάσκα με άργιλο ή ενεργό άνθρακα

Η σύνθεση με τα ισχυρά αυτά συστατικά θα καθαρίσει σε βάθος και θα εξυγιάνει τους πόρους. Την απλώνουμε στο πρόσωπο για όση διάρκεια αναγράφεται στις οδηγίες χρήσης της. Στη συνέχεια ξεπλένουμε με ένα μαλακό, βαμβακερό πετσετάκι και χλιαρό νερό και ταμπονάρουμε το δέρμα.

 

Βήμα #4

Περνάμε στην τόνωση

Εφαρμόζουμε μια τονωτική λοσιόν ή ένα essence που θα προετοιμάσει το δέρμα μας και θα αποκαταστήσει το pH του.

 

Βήμα #5

Ωρα για αντιγήρανση

Αφού λοιπόν προετοιμάσαμε στην εντέλεια την επιδερμίδα, αφήνουμε τελευταία τη σύνθεση που θέλουμε να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να απορροφήσει τα αντιγηραντικά και συσφικτικά συστατικά της. Την απλώνουμε σε πρόσωπο και λαιμό με ανοδικές κινήσεις μασάζ από το κέντρο του προσώπου προς το περίγραμμα. Τέλος, με τις παλάμες μας εναλλάξ κάνουμε μασάζ από τη βάση του λαιμού ως τη γραμμή του πηγουνιού.

Διαβάστε Επίσης  Υπάρχει ερωτική ζωή μετά την εμμηνόπαυση;

Η διαδικασία είναι ιδανική για το βράδυ, μιας και κατά τη διάρκεια του ύπνου, αυξάνεται ο ρυθμός της κυτταρικής ανανέωσης καθώς και η διαδικασία της ανάπλασης των φθορών. Και αυτό ενισχύει ακόμα περισσότερο το αποτέλεσμα της σύνθεσής μας.

 

Εxtra tip:

Πώς φροντίζουμε την περιοχή των ματιών

Για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία τους μαύρους κύκλους, το πρήξιμο και τις ρυτίδες της ευαίσθητης αυτής περιοχής, βάζουμε στη σωστή σειρά εφαρμογής τα καλλυντικά μας. Πιο συγκεκριμένα, εφαρμόζουμε όλα τα προϊόντα φροντίδας των ματιών πριν από την αντιγηραντική κρέμα και τον ορό. Για παράδειγμα, eye patches (προαιρετικά), κρέμα ματιών, ορός προσώπου, αντιγηραντική κρέμα.

 

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *