Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή ο Φίλιππος – Γιατί συλλαμβάνεται;

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή ο Φίλιππος – Γιατί συλλαμβάνεται;

 

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Φίλιππος, στην γη της ελιάς. Ένα ακραίο περιστατικό θα σταθεί η αφορμή για να κλειστεί ο νεαρός πρωταγωνιστής σε ένα σκοτεινό κελί. Ποιος του στήνει αυτή την παγίδα; Κι όμως, οι μέρες που έρχονται θα είναι δύσκολες για την οικογένεια Στεφανέα. Μία ένταση μέσα σε ένα μπαρ θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάσει το μεγάλο κακό.

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Μετά την περιπέτεια με το μωρό και την Κατερίνα, το ζευγάρι παλεύει να σταθεί στα πόδια του και να έρθει ξανά κοντά. Βέβαια, μία ένταση θα σταθεί η αφορμή για να ξεσπάσει ένας τρομερός καυγάς!

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Στη φυλακή ο Φίλιππος – Γιατί συλλαμβάνεται;

 

Ο Φίλιππος ξεσπά στην αγαπημένη του, τα μαζεύει και φεύγει. Εκεί μένει η Βασιλική μόνη της, με αποτέλεσμα ένας περίεργος άντρας να την πλησιάζει. Πάνω στη συζήτηση, η νεαρή πρωταγωνίστρια δεν καταλαβαίνει πως εκείνος της έχει ρίξει ένα χάπι στο ποτό της…

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ντάρνα και Αρετή πιάνονται στα χέρια

Πώς μπαίνει ο Φίλιππος στη φυλακή;

Μέσα σε λίγα λεπτά, η Βασιλική ζαλίζεται και καταρρέει στην αγκαλιά του. Εκείνος ετοιμάζεται να την αποπλανήσει, αγνοώντας πως ο Φίλιππος βρίσκεται πίσω του. Μπορεί να έφυγε μετά τον καυγά, όμως ξανά γύρισε για να ζητήσει συγγνώμη από την αγαπημένη του. Μόλις την βλέπει στην αγκαλιά ενός άλλου άντρα ζαλισμένη, εξοργίζεται. Οι δυο τους πιάνονται στα χέρια, όμως ο περίεργος αυτός άντρας καταφέρνει να το σκάσει.

Η Βασιλική οδηγείται στο νοσοκομείο και ο Φίλιππος μπαίνει στη φυλακή με βαριές κατηγορίες, στην γη της ελιάς. Είναι όλα μια καλοστημένη παγίδα ή μια ευκαιρία για να συλλάβει ο Κουράκος αυτούς που τρέχουν το κύκλωμα;

 

πηγή

Η Γη της Ελιάς – Γράμμα και στον Μάνο: «Είσαι άξιος συνεχιστής των Βρεττάκων»

Η Γη της Ελιάς – Το γράμμα του Ιάκωβου στην Ιουλία: «Μη μου κρατάς κακία»

Παράδεισος Κυριών: Έρχονται καυτές νύχτες για Ντίνο και Μιράντα;

Σασμός Spoiler: Ο παπα Μιχάλης παθαίνει έμφραγμα

Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης ομολογεί το θανάσιμο μυστικό του

Η γη της ελιάς: Αποκάλυψη βόμβα για τον ρόλο της Ράινα!

Αυτή η Νύχτα Μένει: Το πάθος φουντώνει για Στρατή και Ζέτα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *