Αυτή η Νύχτα Μένει: Το πάθος φουντώνει για Στρατή και Ζέτα

Αυτή η Νύχτα Μένει: Το πάθος φουντώνει για Στρατή και Ζέτα

Αυτή η Νύχτα Μένει: Το πάθος φουντώνει για Στρατή και Ζέτα Ο έρωτας της Ζέτας για τον Στρατή δεν κρύβεται, στη σειρά “Αυτή η Νύχτα Μένει” Οι μέρες περνούν και η Νίτσα προσπαθεί να την πείσει να φύγουν άμεσα από το Αγρίνιο. Η αστυνομία μπαινοβγαίνει στο μαγαζί και οι δύο φίλες βρίσκονται καθημερινά σε κίνδυνο.

Αυτή η νύχτα μένει

 

Ο Στρατής καλείται να αντιμετωπίσει έναν θανάσιμο εχθρό. Ο σύζυγος της Μαρίνας γνωρίζει την αλήθεια για τη σχέση τους κι ετοιμάζεται για το μεγάλο του χτύπημα: Θέλει να ισοπεδώσει τον Στρατή, να τον κάνει να πληρώσει που του “πήρε” την γυναίκα.

Οι μέρες περνούν και το Όνειρο παλεύει να ορθοποδήσει.

Ο Δήμαρχος ασχολείται διαρκώς με την καταστροφή του μαγαζιού, χωρίς να υπολογίζει τις συνέπειες. Ο Στρατής δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, κρύβοντας τα συναισθήματά του.

 

Αυτή η Νύχτα Μένει: Το πάθος φουντώνει για Στρατή και Ζέτα

 

 

Η Ζέτα συνεχίζει να τον κοιτάζει έντονα. Η καρδιά της λιώνει για εκείνον. Πολύ σύντομα, ο Στρατής θα αντιληφθεί το ερωτικό κάλεσμα της Ζέτας και οι δυο τους θα παραδοθούν στη δύνη ενός μεγάλου έρωτα…

Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις στο μαγαζί; Θα μπορέσει να κρύψει η Ζέτα το ένοχο παρελθόν της; Μία νέα περιπέτεια ξεκινά και βάζει σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές.

 

πηγή

Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης ομολογεί το θανάσιμο μυστικό του

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ντάρνα και Αρετή πιάνονται στα χέρια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *