Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης ομολογεί το θανάσιμο μυστικό του

Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης ομολογεί το θανάσιμο μυστικό του

Ο Μανόλης παίρνει τελικά την απόφαση να ομολογήσει το θανάσιμο μυστικό που κρατά εδώ και αρκετό καιρό μέσα του, στο «Σασμό». Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης ομολογεί το θανάσιμο μυστικό του 

Η αποκάλυψη του μυστικού όμως θα φέρει τεράστιες ανατροπές και όλα θα αλλάξουν στην Άνω Ποριά.

ΣΑΣΜΟΣ

Ο Μανόλης προσπάθησε αρκετό καιρό να μην αποκαλύψει τον πραγματικό δολοφόνο του Στεφανή, αλλά βυθιζόταν ολοένα και περισσότερο στο σκοτάδι. Κρύος ιδρώτας τον έλουζε κάθε φορά που έβλεπε τον Μαθιό μπροστά του, ενώ κρατιόταν με τα χίλια ζόρια να μην πει την αλήθεια στον Νικηφόρο.

Σασμός Spoiler: Ο παπα Μιχάλης παθαίνει έμφραγμα

Ταλανιζόταν για αρκετό καιρό, αλλά εν τέλει αποφάσισε να βγάλει από μέσα του αυτό που τον βαραίνει. Οι ενοχές είναι πολλές και δεν ξέρει σε ποιον να εκμυστηρευτεί όσα είδε. Έτσι, σύμφωνα με το MYtv, πηγαίνει να μιλήσει στον παπά Μιχάλη, αφού είναι ο μοναδικός που εμπιστεύεται και ξέρει πως μπορεί να τον συμβουλέψει και να κρατήσει το μυστικό του κρυφό.

Ο Μανόλης εξομολογείται τα πάντα στον παπά Μιχάλη και του λέει όσα είδε εκείνη τη φρικτή μέρα, καθώς και ότι ο Μαθιός είναι ο πραγματικός φονιάς του Στεφανή, στο «Σασμό». Ο παπάς σοκάρεται από αυτήν την αποκάλυψη, αλλά δεν το δείχνει στον Μανόλη.

 

Σασμός Spoiler: Ο Μανόλης ομολογεί το θανάσιμο μυστικό του

 

 

Παρόλα αυτά, το βάρος είναι ασήκωτο κι ο παπά Μιχάλης δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Το μυστικό τού έχει βαρύνει την ψυχή κι από το άγχος επηρεάζει και η υγεία του με αποτέλεσμα να καταρρέει.

 

Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση και προσπαθεί να συνέλθει. Τα νέα δε θα αργήσουν να μαθευτούν και για ακόμη μια φορά οι ενοχές θα πνίξουν τον Μανόλη, ο οποίος πιστεύει ότι όλα αυτά έχουν γίνει εξαιτίας του.

Ο Αντώνης, όμως, αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά και δε θα αργήσει να ερευνήσει περισσότερο το θέμα. Θα καταφέρει να ανακαλύψει την αλήθεια;

 

πηγή

Αυτή η Νύχτα Μένει: Το πάθος φουντώνει για Στρατή και Ζέτα

Παράδεισος Κυριών: Έρχονται καυτές νύχτες για Ντίνο και Μιράντα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *