Μαύρο Ρόδο: Αποκαλύπτεται η σχέση του Βίκου και της Αγγελικής με ολέθριες συνέπειες

Μαύρο Ρόδο: Αποκαλύπτεται η σχέση του Βίκου και της Αγγελικής με ολέθριες συνέπειεςΜαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως αποκαλύπτεται η σχέση του Βίκου και της Αγγελικής με ολέθριες συνέπειες.

Μαύρο Ρόδο

Η σύζυγος του Θέμη στο «Μαύρο ρόδο» του MEGA είναι μια γυναίκα με πάθη, αδυναμίες, οντότητα, δύναμη και άποψη. Η Ηλέκτρα Νικολούζου που την υποδύεται, την αγαπά κάθε μέρα και πιο πολύ και μιλάει αποκλειστικά στο TV24 για τον ρόλο της και τις περιπέτειες στις οποίες θα βρεθεί.

Με τον Θέμη, βλέπουμε πως υπάρχει αγάπη αλλά η σχέση τους δεν είναι και απόλυτα φυσιολογική.

«Είναι δυνατή η σχέση τους και συνεχώς έρχονται σε μια κόντρα, όμως η σχέση τους μετρά χρόνια. Εκείνος έχει επενδύσει πάνω της και εκείνη με έναν άλλο τρόπο στην οικογένειά της».Μαύρο Ρόδο: Αποκαλύπτεται η σχέση του Βίκου και της Αγγελικής με ολέθριες συνέπειες

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το ταξίδι του μέλιτος μετατρέπεται σε κόλαση

Τι θα λέγατε πως είναι ο Θέμης για την Αγγελική;

«Ωραία ερώτηση. Από έρωτα ξεκίνησε η σχέση τους, άρα θα έλεγα τι είναι ο έρωτας στη ζωή της κάθε γυναίκας. Ξεκινάει με μια τρομερή σπίθα που γίνεται φωτιά και σε πάει.

Έχει μια φόρα αυτή η σχέση. Είναι αυτό που την πάει. Είναι η κινητήριος δύναμή της, αλλά έχει και εκείνη τη δική της δύναμη, η οποία θα εμφανιστεί»

Εκτός από τον Θέμη όμως, έχει να αντιμετωπίσει και την Κύρα!

«Σωστά. Μια μητέρα που είναι η σκιά της. Είναι ψυχίατρος – ψυχαναλύτρια. Μια πολύ ισχυρή προσωπικότητα που θα μπει πολύ ενεργά στη ζωή της όσο προχωρούν τα επεισόδια.

Διαβάστε Επίσης  MEGA: Αυτή την σειρά θρύλο ετοιμάζουν οι Ρήγας – Αποστόλου

Mαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος στο νοσοκομείο

Άλλωστε όλοι ξέρουμε πως η μητέρα σε μια γυναίκα είναι μεγάλη σκιά, όπως όλες οι γυναίκες μπορούμε να αντιληφθούμε. Άρα η Αγγελική παλεύει με διάφορες μεγάλες σκιές πάνω από το κεφάλι της αλλά έχει δύναμη».

Βλέπουμε ωστόσο πως έχει μια αδυναμία στον Βίκο, τον νούμερο ένα εχθρό του άντρα της!

«Πιο σωστά θα έλεγα πως ο Βίκος έχει μεγάλη αδυναμία στην Αγγελική. Σιγά-σιγά θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται διάφορα κομμάτια της σχέσης τους».

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Χάπι βιασμού στο ποτήρι της Βασιλικής

Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος σώζει τη Μιράντα από τον Χρηστίδη

Η Γη της Ελιάς – Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελέας στην Αρεόπολη

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης καταρρέει – Ηγουμένη και Κασσιανή συγκρούονται

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *