Mαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος στο νοσοκομείο

Mαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος στο νοσοκομείο

Mαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος στο νοσοκομείο

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Ελισάβετ και ο Πέτρος στο νοσοκομείο.

Μαύρο Ρόδο

Ο Γιώργος εξαφανίζεται μυστηριωδώς προκαλώντας αναστάτωση στο χωριό. Η επίσκεψη της Ηγουμένης κάνει την Ελισάβετ να αλλάξει γνώμη σε σχέση με την παραμονή της στο σπίτι, ενώ μία από τις μοναχές δείχνει να μην συμφωνεί με την Ηγουμένη και με τον τρόπο που χειρίζεται το θέμα.

Η Πολυξένη αντιδράει στα σχέδια που έχει ο Λευτέρης για την κόρη του και τον Πέτρο. Η Αγγελική αντιμετωπίζει ένα μεγάλο δίλημμα. Η Ελισάβετ αναζητά τρόπο, ώστε να πείσει τους γύρω της για την αποστολή της.Mαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος στο νοσοκομείο

Η απόφαση της Ελισάβετ να μιλήσει στον Πέτρο και τον πατέρα της για να κατανοήσουν τα θέλω της πέφτει στο κενό, η αντίδραση της φέρνει στο φως αλήθειες που κάνει τον Λευτέρη να μην μπορεί να αντέξει.

Mαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ και ο Πέτρος στο νοσοκομείο

Στη Γερακιανή ο Πέτρος προσπαθεί να συνεφέρει τον Λευτέρη και μαζί με την Ελισάβετ και το Γεράσιμο, τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Ο Λευτέρης καταρρέει μπροστά στα μάτια της Ελισάβετ και του Πέτρου.

Ο Πέτρος θα ζητήσει συγγνώμη από την Ελισάβετ για όλα αλλά τον περιμένει μία έκπληξη… Οι τρεις τους βρίσκονται στο νοσοκομείο με τον Λευτέρη να προσπαθεί και πάλι να προσεγγίσει την Ελισάβετ .πηγή

Η Γη της Ελιάς: Χάπι βιασμού στο ποτήρι της Βασιλικής

Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος σώζει τη Μιράντα από τον Χρηστίδη

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *