Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 30 , 31 , 32 , 33 , 34

 

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 27 , 28 , 29, 30 , 31 , 32 , 33 , 34Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος  30 , 31 , 32 , 33 , 34.: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

 

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 30 στις 23/10/2022
Επεισόδιο 30
Κυριακή

Η προκλητική στάση της Μυρτάλης στο ελαιοτριβείο γίνεται όλο και λιγότερο αποδεκτή από τους Βρεττάκους. Μάταια προσπαθούν να της εξηγήσουν, για μια ακόμη φορά πως πρέπει να φέρετε τους υπαλλήλους και τους εργάτες. Με κάθε τρόπο προσπαθεί να τη νουθετήσει και η Μαρίνα, αλλά η Μυρτάλη δε φαίνεται διατεθειμένη να κάνει βήμα πίσω.

Ο αυταρχισμός, η αγένεια και η εξουσιομανία της δημιουργούν σοβαρά προβλήματα σε όσους συνεργάζεται. Ακόμη και η Ισμήνη, μη αντέχοντας άλλο για την παράλογη συμπλεγματική συμπεριφορά της αποφασίζει να αποχωρήσει από την εταιρεία

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 31 στις 24/10/2022
Επεισόδιο 31
Δευτέρα

Ανάστατοι είναι όλοι με την απάτη της Κατερίνας, καθώς μαθαίνουν ότι έχει ήδη συλληφθεί. Σε έξαλλη κατάσταση βρίσκεται και ο Δημοσθένης ζητώντας από την Χάιδω να του επιστρέψει η ίδια τα χρήματα που έδωσε για τον έρανο. Στο στόχαστρο βάζει και τη γυναίκα του Ασπασία, κατηγορώντας την ότι τον παρέσυρε.

Η Γη της Ελιάς: Χάπι βιασμού στο ποτήρι της Βασιλικής

Η Χάιδω η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος δίνουν συνέντευξη στην τηλεόραση γι’ αυτή την υπόθεση. Μια μυστηριώδης γυναίκα συναντά τον Λυκούργο και του ανακοινώνει μία πολύ δυσάρεστη είδηση, την οποία εκείνος πρέπει να βρει τη δύναμη να μεταφέρει στους Βρεττάκους… Ο Ιάκωβος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο…

Διαβάστε Επίσης  Άγιος Παΐσιος επόμενα επεισόδια : 3 , 4

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 32 στις 25/10/2022
Επεισόδιο 32
Τρίτη

Μέσα σε όλα αυτά η Αρετή η Αναστασία και η Ασπασία αποφασίζουν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και κρατούν τον Θανάση παρά την θέλησή του με στόχο να τους επιστρέψει τα χρήματα που του δάνεισαν. Η Ράινα πέφτει στην παγίδα του αφεντικού, δηλαδή του Δημοσθένη Καπερνάρου και οδηγείται στην βίλα τόπο στυγερών και αποτρόπαιων εγκλημάτων όπου προγραμματίζεται να τη δολοφονήσουν βιντεοσκοπώντας το φόνο!

Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Κοσμά και δεν είναι ο Θοδωρής

Η εγκληματική οργάνωση εμπορεύεται στο διαδίκτυο ταινίες από πραγματικά εγκλήματα με θύματα κυρίως γυναίκες που πέφτουν στα δίκτυα της οργάνωσης. Κάθε snuff φόνος αποφέρει εκατομμύρια ευρώ! Ο Κουράκος παραδέχεται στην Ευτυχία πως τρέφει συναισθήματά για εκείνη αλλά η μικρή τους περιπέτεια πρέπει να τελειώσει. Εκείνη νιώθει απογοητευμένη γιατί είναι ερωτευμένη μαζί του. Ένας μυστηριώδης άντρας, ο Σωκράτης Δρακόπουλος κάνει την εμφάνισή του στο χωριό.

Η Γη της Ελιάς: Αναλυτικά η διαθήκη του Ιάκωβου – Τι αφήνει πίσω του και σε ποιους

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 33 στις 26/10/2022
Επεισόδιο 33
Τετάρτη

Οι απειλές της Αθήνας στη Βαγγελιώ γρήγορα θα της γυρίσουν μπούμερανγκ, καθώς η συμμορία την στριμώχνει και την ξυλοκοπεί βάναυσα, οι στιγμές για την Αθήνα είναι τραγικές. Ενώ η Αρετή με την Ασπασία τελικά λυγίζουν τον Θανάση ο όποιος αναγκάζεται να τους επιστρέψει τα χρήματα προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο.

Διαβάστε Επίσης  Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια: Η υπόθεση της σειράς που επιστρέφει

Η Γη της Ελιάς – Ραγδαίες εξελίξεις: Εισαγγελέας στην Αρεόπολη

Η Ισμήνη και η Μυρτάλη φτάνουν τις διαφορές τους στα άκρα και όλα δείχνουν πως οδεύει στην λήξη συνεργασίας τους. Παράλληλα η Μυρτάλη συγκαλεί έκτακτη γενική συνέλευση με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρείας. Ο Σωκράτης αρχίζει να εξοικειώνετε με το χωριό ενώ συναντά την Αντιγόνη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 34 στις 27/10/2022
Επεισόδιο 34
Πέμπτη

Στην Αρεόπολη επικρατεί αναστάτωση μετά τις ελλείψεις του εγκληματικού κυκλώματος που σκότωνε κοπέλες. Ο αστυνόμος Κουράκος και η ομάδα του συνεχίζουν την έρευνα προκειμένου να διαπιστώσουν τι άλλο μπορεί να κρύβεται πίσω από αυτή την αποτρόπαια ιστορία.

Στο μεταξύ η Μυρτάλη στην γενική συνέλευση απαιτεί να αντικατασταθεί ο Ισίδωρος και να αναλάβει η ίδια την διοίκηση της επιχείρησης, οι αντιρρήσεις από όλους θα είναι σφοδρές.Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 27 , 28 , 29, 30 , 31 , 32 , 33 , 34

Η Γη της Ελιάς: Η κόρη του Δημοσθένη θα του κάνει τη ζωή δύσκολη

Ενώ ο Ισίδωρος με τη συνδρομή του Μανού και της Μαργαρίτας εκβιάζει με κάποιο τρόπο την Μυρτάλη προκειμένου να την αναγκάσει να υποχωρήσει. Ο Δημοσθένης θα έρθει σε σύγκρουση με τον Στάθη εκτός ψηφοδελτίου λόγω διαστάσεις απόψεων.

Η Ιουλία παίρνει μια απόφαση που θα συγκινήσει πολύ τον Στάθη και θα γίνει αφορμή ώστε οι δυο τους να έρθουν ακόμα πιο κοντά, η Ιουλία δεν αντέχει άλλο την υποκρισία και τα πρέπει που της επιβάλουν.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *