Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Κοσμά και δεν είναι ο Θοδωρής

Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Κοσμά και δεν είναι ο Θοδωρής

Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος του Κοσμά και δεν είναι ο Θοδωρής

 

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός είναι ο δολοφόνος του Κοσμά και δεν είναι ο Θοδωρής.

Κι όμως, μπορεί ο Θοδωρής και ο Κοσμάς να πιάνονται στα χέρια, όμως δεν είναι ο νεαρός Θοδωρής που αφαιρεί τη ζωή του πρωταγωνιστή, στη σειρά Παγιδευμένοι.

 

Παγιδευμένοι

 

Άλλη μία φρικτή απώλεια έρχεται, για να πληγώσει την οικογένεια Ροδίτη. Ο Κοσμάς χάνει τη ζωή του, ύστερα από μία σύγκρουση που θα έχει με τον Θοδωρή… Είναι όμως εκείνος ο φονιάς;

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 56-57-58-59-60

Ο Θοδωρής αποφυλακίζεται, όμως ο Κοσμάς δεν ησυχάζει. Είναι σίγουρος πως εκείνος δολοφόνησε την Μυρτώ, παρόλο που αποδείχθηκε το αντίθετο.

Όταν ο Θοδωρής βγαίνει από τη φυλακή, ο μόνος που τον περιμένει έξω είναι ο Κοσμάς. Τον αρπάζει και τον πηγαίνει σε μια αποθήκη. Εκεί, Θοδωρής και Κοσμάς πιάνονται στα χέρια, κρατώντας ένα όπλο.

Ο Κοσμάς ουρλιάζει πως μόνο εάν τον δει νεκρό θα ησυχάσει! Οπλίζει και ορμά στον Θοδωρή, αγνοώντας τις συνέπειες.. Ο Θοδωρής παλεύει να αμυνθεί.

 

Οι δυο τους πέφτουν στο έδαφος και μάχονται, μέχρι θανάτου. Κάποιος πατά την σκανδάλη και ο Κοσμάς πεθαίνει ακαριαία… Ο Θοδωρής αρχίζει να τρέχει, πανικόβλητος… Νομίζει πως σκότωσε τον πατέρα της Άννας, όμως κάνει λάθος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει και εγκαταλείπει την Καλλιόπη

Μπορεί ο Θοδωρής να πυροβόλησε τον Κοσμά, όμως δε τον σκότωσε, στη σειρά Παγιδευμένοι. Ο φονιάς είναι άλλος, σύμφωνα με το youfly, ένας άνθρωπος που ακολούθησε τους δύο άντρες και μπήκε στην αποθήκη για να αποτελειώσει τον τραυματισμένο Κοσμά…

Ο φίλος του Θοδωρή, ο Άκης, είναι αυτός που σκοτώνει εν ψυχρώ τον πατέρα της Άννας! Θα αποδειχθεί η αλήθεια, ή ο Θοδωρής θα καταδικαστεί ξανά για έναν φόνο που δεν έκανε;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *