Η Γη της Ελιάς – Ξεκινά η απολογία της Αθηνάς: «Τώρα θα μιλήσω εγώ»

Η Γη της Ελιάς – Ξεκινά η απολογία της Αθηνάς: «Τώρα θα μιλήσω εγώ»Η πολύκροτη δίκη της Αθηνάς Νομικού συνεχίζεται στην σειρά, Η Γη της Ελιάς με την ηρωίδα στο αποψινό επεισόδιο να ανεβαίνει στο βήμα του δικαστηρίου και να ξεκινά την κατάθεσή της. Τι θα πει στους δικαστές και στον εισαγγελέα;

Τι θα δούμε απόψε 4/10 στην Γη της Ελιάς;

Ο Χρήστος ρωτά τη Μυρτάλη για τη σχέση της με τον Αλέξη κι εκείνη τον διαβεβαιώνει ότι δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους. Η Βασιλική παθαίνει δηλητηρίαση από το φαγητό που της ετοίμασε η Ασπασία, και η Αρετή γίνεται έξαλλη με τη Χρυσούλα. Ο Θανάσης δίνει ψεύτικες ερωτικές υποσχέσεις στην Αναστασία και την Αρετή, ενώ διατηρεί ερωτική σχέση και με μια γυναίκα από την Αθήνα, στην Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος αφήνει τον πατέρα του Αντώνη να πεθάνει

 

Η γη της ελιάς: Σοκ για τους Βρεττάκους, τους παίρνουν την Αγγελική!

 

Οι φρουροί της φυλακής μπαίνουν στο κελί της Αθηνάς και βρίσκουν ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι κάτω από το στρώμα της. Αργότερα, η διευθύντρια της φυλακής την ενημερώνει ότι θα τιμωρηθεί γι’ αυτό, ενώ η Αθηνά ορκίζεται πώς δεν έχει ιδέα ποιος το έβαλε εκεί, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς. Η συνέχεια απόψε στις οθόνες μας….Η Γη της Ελιάς – Ξεκινά η απολογία της Αθηνάς: «Τώρα θα μιλήσω εγώ»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Εγκυμοσύνη βόμβα στη Μάνη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *