Τρία Μίλια: Ποιόν βρίσκει ο Ευθύμης να ψάχνει στο σπίτι του;

Τρία Μίλια: Ο Μιχάλης, ο Στέφανος και η Φωτεινή έχουν πάει σε ένα οινοποιείο για μια εκδήλωση οινογευσίας. Όταν ο Μιχάλης βγαίνει για λίγο, συναντάει τη Μάνια, που του λέει ότι χαίρεται που τον γνωρίζει από κοντά. Όταν εκείνος αναγκάζεται να φύγει, η Μάνια λέει στους άλλους πως είναι η ιδιοκτήτρια του οινοποιείου και τους ξεναγεί στις εγκαταστάσεις του, όπου περνούν μια ευχάριστη ημέρα. Η Δέσποινα επισκέπτεται τον Τίμο, στη φυλακή.Τρία Μίλια: Ποιόν βρίσκει ο Ευθύμης να ψάχνει στο σπίτι του;

Τρία Μίλια

Όταν τής ζητάει να πληρώσει την εγγύηση της αποφυλάκισής του, εκείνη αρνείται και εκείνος σοκάρεται. Όλα όσα πρόκειται να δούμε και όλες οι εξελίξεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς του Star Τρία Μίλια.

Τρία Μίλια: Ο Ευθύμης βρίσκει τη Λίζα να ψάχνει την ντουλάπα του

Ο Χρόνης μιλάει στον Νικόλα για τα γράμματα από τη Σουηδία. Ο Κυριάκος βρίσκει την ευκαιρία να συμπαρασταθεί στη Δέσποινα. Ο Πέτρος βρίσκει τυχαία τα γράμματα της μητέρας του, που έκρυβε ο Νικόλας. Ο Τίμος λαμβάνει ακόμη ένα μυστηριώδες μήνυμα. Ο Ευθύμης επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει τη Λίζα να κάνει έρευνα. Η Ελένη, έχοντας πιει λίγο παραπάνω, νιώθει μια ξαφνική έλξη για τον Χάρη…

Ο Ευθύμης βρίσκει τη Λίζα να ψάχνει την ντουλάπα του. Οι εξηγήσεις της δεν είναι ικανοποιητικές και της ζητάει να φύγει από το σπίτι του. Η Φωτεινή προτείνει στην Κλειώ να επιστρέψει στην κλινική, αλλά εκείνη είναι αναποφάσιστη. Ο Πέτρος ρωτάει τον Νικόλα σε ποιον ανήκει η επιστολή που βρήκε και εκείνος δεν ξέρει τι να απαντήσει.

Τρία Μίλια: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 17 έως 21/10

Ο Κυριάκος πολιορκεί τη Δέσποινα, αλλά εκείνη δεν του αφήνει περιθώριο. Η Βασιλική φτιάχνει ένα προφίλ στο διαδίκτυο προκειμένου να παρακολουθεί τις κινήσεις του Λάμπη στη Σύμη.

Η Ελένη λέει στον Χάρη πως δε θυμάται τι συνέβη μεταξύ τους την προηγούμενη μέρα. Ο Τίμος μαθαίνει πως η εγγύησή του έχει πληρωθεί και αποφυλακίζεται.

Ο νευρολόγος βλέπει τις εξετάσεις της Κάτιας και πληροφορεί τον Μιχάλη πως η εξέλιξη της υγείας της είναι πολύ ικανοποιητική. Η Φωτεινή δέχεται στο ιατρείο μια απρόσμενη επίσκεψη από τη Μάνια. Ο Γεράσιμος και η Κάτια συναντούν τον Αχιλλέα για να συζητήσουν, αλλά η έκβαση της κουβέντας τους εκπλήσσει…

Ο Νικόλας δίνει στον Πέτρο τα γράμματα της μητέρας του, που του έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια. Εκείνος γίνεται έξαλλος και αναζητάει παρηγοριά στην Κλειώ, αλλά μάταια. Ο Γεράσιμος και η Κάτια εκπλήσσονται από την επιθετική συμπεριφορά του Αχιλλέα και η Κάτια αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Ο Κυριάκος εξακολουθεί να διεκδικεί τη Δέσποινα, αλλά εκείνη προσπαθεί να τον αποθαρρύνει. Ο Τίμος τον βλέπει να φεύγει από το ξενοδοχείο και ταράζεται.

πηγή

Μαύρο Ρόδο: Ο Λευτέρης καταρρέει – Ηγουμένη και Κασσιανή συγκρούονται

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ντίνος-Μιράντα γίνονται ζευγάρι

Μαύρο Ρόδο: οι εξελίξεις αυτής της εβδομάδας 16 έως 19/10

Παγιδευμένοι: Το πτώμα του Κοσμά εξαφανίζεται

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Ηγουμένη Φιλαρέτη έχει παιδί

Αφήστε μια απάντηση