Ο Παράδεισος των Κυριών: Ντίνος-Μιράντα γίνονται ζευγάρι

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ντίνος-Μιράντα γίνονται ζευγάρι

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ντίνος-Μιράντα γίνονται ζευγάρι

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Η ιδιαίτερη συνθήκη μέσα στην οποία συναντιούνται η Αμαλία και Ντίνος, εξελίσσεται επεισοδιακά και απρόβλεπτα.

Μάλιστα, τα αποτελέσματα αυτής της τεταμένης κατάστασης δεν θα αργήσουν να φανούν και σύντομα όλοι θα πρέπει να λάβουν ορισμένες σοβαρές αποφάσεις, με την Αμαλία να παίρνει πρώτη τη σκυτάλη και να απομακρύνεται από τον Ντίνο, βάζοντας τέρμα ακόμα και στα όνειρά της ότι κάποτε θα μπορέσουν να είναι μαζί.

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: ο Ντίνος μπαίνει για τα καλά σε υποψίες

Την ίδια στιγμή η Μιράντα με τη μητέρα της, την κυρά Γιαννούλα, κάνουν κάποιες συζητήσεις σχετικά με το πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν το σκοτεινό τους παρελθόν, αλλά και κυρίως για το πώς η Μιράντα θα μπορέσει να προχωρήσει τη ζωή της και έτσι η κοπέλα σκέφτεται να δει τη ζωή διαφορετικά. Αποφασίζει να είναι πιο κοινωνική, να μην κλείνεται στον εαυτό της και κυρίως να αλλάξει στάση απέναντι στον Ντίνο.

Λίγο αργότερα η κοπέλα κάνει ένα ακόμα βήμα και φτάνει κοντά στον Ντίνο. Ένα όνειρο ζωής φαίνεται να πραγματοποιείται για τη Μιράντα, ωστόσο μια ξαφνική επίσκεψη θα της το χαλάσει…

 

Ο Παράδεισος των κυριών:οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 17 έως 20/10

 

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το περιοδικό Tv24, μια μυστηριώδης επιστολή έχει αναστατώσει για τα καλά τον Ντίνο. Μέσα από αυτό το γράμμα μαθαίνει κάποια πράγματα για τη Μιράντα και για τη δύσκολη ζωή που έχει ζήσει. Έτσι καταλαβαίνει ότι πολλές φορές ήταν σκληρός μαζί της και αυτό σκέφτεται ότι πρέπει να αλλάξει άμεσα.Ο Παράδεισος των Κυριών: Ντίνος-Μιράντα γίνονται ζευγάρι

Παίρνει λοιπόν την απόφαση να υιοθετήσει απέναντι στη Μιράντα μια διαφορετική στάση. Αρχίζει να της μιλάει πιο γλυκά, δείχνει ενδιαφέρον γι’ αυτήν και σιγά-σιγά έρχονται πιο κοντά, ενώ μια μοιραία στιγμή τούς ενώνει. Ανάμεσά τους αρχίζει να χτίζεται κάτι πολύ τρυφερό και δεν αργούν να γίνουν ζευγάρι. Η Μιράντα πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ενώ ο Ντίνος μέσα από τη σχέση του με τη Μιράντα βρίσκει την ευκαιρία να ξεφύγει από τη σκέψη της Αμαλίας.

Η Πιπίτσα, σκεπτόμενη πάντα το καλό της κόρης της αλλά και την κοινωνική καταξίωση που πρόκειται να κερδίσει, δεν σταματά να κατευθύνει τη Γεωργία προς δρόμους αντίθετους από αυτούς που υποδεικνύει ο Μάρκος. Ετσι την παροτρύνει να βγει με τον Άγη και η Γεωργία άλλο που δεν θέλει, βρίσκεται στην αγκαλιά του και όχι μόνο.

 

Παγιδευμένοι: Σε σοκ ο Σπύρος με την εμφάνιση του πατέρα του

 

Μια μοιραία στιγμή και η Γεωργία έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, στην οποία έβαλε μόνη της τον εαυτό της. Ο Άγης την κάνει δική του και η Γεωργία το παραδέχεται με κλάματα. Οι ήττες σε όλα τα επίπεδα, καθώς έχει ήδη «χάσει» και τη Μιράντα, καταρρακώνουν τον Μάρκο, όσο η Πιπίτσα προσπαθεί να διορθώσει το λάθος της, με περισσότερα λάθη.

Η γυναίκα του Θανάση, η Ματούλα, παίρνει ένα μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα, προφανώς από τη μητέρα της Μιράντας, όπου μαθαίνει τι ακριβώς είχε κάνει ο άντρας της πριν χρόνια στην Πάτρα. Η γυναίκα πλέον αποφασίζει να αλλάξει στάση απέναντι στον σύζυγό της. Σταματάει να έχει τόση υπομονή μαζί του και να κάνει ό,τι της λέει, βρίζοντάς την.

 

Κόκκινο Ποτάμι: Ο Δημοσθένης οργανώνει χειρουργείο για το παιδί της Ιφιγένειας

 

Όπως θα δούμε αργότερα, η Ματούλα θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της και θα θελήσει να εκδικηθεί τον βάναυσο σύζυγό της. Την ίδια ώρα ο Θανάσης έχει αποδείξει περίτρανα πως τίποτα δεν τον σταματά και ετοιμάζει ένα νέο σχέδιο κατά της Μιράντας, δηλώνοντας την παρουσία του στο σπίτι της.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *