Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας ξυλοκοπεί άγρια τον Μάρκο!

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας ξυλοκοπεί άγρια τον Μάρκο!Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας ξυλοκοπεί άγρια τον Μάρκο!

Έρωτας φυγάς

Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας βασανίζει τον Μάρκο

Ετοιμασίες γάμου γίνονται στο αρχοντικό, καθώς η Ρηνιώ πρόκειται να παντρευτεί με τον Σταύρο. Όλοι είναι ιδιαιτέρως χαρούμενοι με το γεγονός, εκτός από την ίδια, καθώς η σκέψη της είναι ακόμα στον Μάρκο. Η Αλεξάνδρα, η μόνη που την καταλαβαίνει, προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Η Ελπίδα ζητάει κι άλλα λεφτά απ’ τον Ιάσονα κι αυτός της αντιπροτείνει να του πουλήσει το σπίτι της.

Ο Ιάσονας θορυβείται όταν πληροφορείται πως η κυβέρνηση δίνει αμνηστία στους φυλακισμένους και πως σύντομα θα αποφυλακιστεί και ο Μάρκος. Το γεγονός αυτό δεν το αφήνει στην τύχη του και αποφασίζει να δράσει…

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Το μωρό της Αλεξάνδρας εξαφανίζεται

Οι άνθρωποι του Ιάσονα δεν καταφέρνουν να βγάλουν από τη μέση τον Μάρκο και πλέον είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει μόνος του, τώρα που αποφυλακίζεται.

Η Γεωργία συνεργάζεται με τη Ελπίδα, για να κάνουν κακό στην Αλεξάνδρα η οποία καταλήγει αιμόφυρτη, ενώ ταυτόχρονα της σπάνε και τα νερά. Τη στιγμή που η Αλεξάνδρα έχει μία γέννα με αβέβαια έκβαση, ο Μάρκος φτάνει στο κτήμα. Ο Ιάσονας τον προλαβαίνει και παλεύουν άγρια…

Ο Ιάσονας και ο Στρατής καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν τον Μάρκο που έχει μπει στο αρχοντικό. Τον χτυπάνε άγρια. Η Ρηνιώ τους παρακολουθεί.. Ο Ιάσονας βασανίζει τον Μάρκο και τελικά τον πυροβολεί.

Έρωτας Φυγάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (17/10 έως 21/10)

Ο Μάρκος πέφτει στο ποτάμι και η Ρηνιώ τον βοηθάει να γλιτώσει. Ο Ιάσονας μαθαίνει ότι έγινε πατέρας και τρέχει κοντά στην Αλεξάνδρα, για να γνωρίσει τον γιο του.Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας ξυλοκοπεί άγρια τον Μάρκο!Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσονας ξυλοκοπεί άγρια τον Μάρκο!

πηγή

Έρωτας Φυγάς: Ο Σταύρος Ζαλμάς εισβάλλει στην σειρά – Ο ρόλος του

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *