Κόκκινο Ποτάμι – Η Ιφιγένεια ορμά στο Δημοσθένη: «Ψεύτη! Είπες πως θα σώσεις το παιδί μου»

Η Ιφιγένεια τρέμει για την ζωή του παιδιού της στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια και επιτίθεται στον γιατρό, Δημοσθένη Μαντά λέγοντάς του να του σώσει την ζωή. Εκείνος οργανώνει έκτακτο χειρουργείο με σκοπό να σώσει το μωρό. Θα το εκτιμήσει ή όχι η Ιφιγένεια;Κόκκινο Ποτάμι – Η Ιφιγένεια ορμά στο Δημοσθένη: «Ψεύτη! Είπες πως θα σώσεις το παιδί μου»

Τι θα δούμε απόψε 16/10 στο Κόκκινο Ποτάμι;

Ενώ οι αρμόδιοι γιατροί θεωρούν το παιδί καταδικασμένο, ο Δημοσθένης, έρχεται σε σύγκρουση και οργανώνει κρυφά έκτακτο χειρουργείο, αλλά η Ιφιγένεια δεν το εκτιμάει και αντιδρά άσχημα. Ο Λουκάς οργανώνει τον εκμαυλισμό της Ανθής σ’ ένα ύποπτο Καφέ -Αμάν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Αλέξης: «Ένας δεσμός μαζί σας, είναι το τελευταίο που χρειάζεται η μάνα μου»

Στο Παρίσι προετοιμάζεται η συνθήκη Ειρήνης με την Τουρκία. Εντωμεταξύ, ο Εμίρ λιποτακτεί και παίρνει μαζί και το Νίκο, την ώρα που ο Νικολαϊδης, η Λουσίν και ο Γρηγόριος ετοιμάζονται να γυρίσουν στο μοναστήρι. Το Κόκκινο Ποτάμι – Η Συνέχεια, επιστρέφει απόψε στις 21:00 το βράδυ στο OPEN με ένα καθηλωτικό επεισόδιο που θα ανατριχιάσει τους τηλεθεατές. Δείτε παραπάνω, το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου!Κόκκινο Ποτάμι – Η Ιφιγένεια ορμά στο Δημοσθένη: «Ψεύτη! Είπες πως θα σώσεις το παιδί μου»

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια: Αυτή θα είναι η αντίδραση των γονιών του Μανόλη για τη Κλαίρη

πηγή

Κόκκινο Ποτάμι: Ο Δημοσθένης οργανώνει χειρουργείο για το παιδί της Ιφιγένειας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *