Σασμός: Γι’ αυτόν τον λόγο ο Αστέρης πλησιάζει τον Σταύρο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες αφού θα μάθουμε επιτέλους τον λόγο που ο Αστέρης πλησιάζει τον Σταύρο  Σασμός: Γι’ αυτόν τον λόγο ο Αστέρης πλησιάζει τον Σταύρο

Συγκεκριμένα θα γνωριστούν τυχαία στην Κρήτη. Ο Σταύρος ανυποψίαστος είναι πολύ φιλικός με τον Αστέρη.

Ο Αστέρης από την άλλη γνωρίζει ποιος είναι αυτός που μιλάει, οπότε αποφασίζει να αποκρύψει την ταυτότητά του και στα επόμενα επεισόδια της σειράς οι δύο άντρες θα έρθουν πιο κοντά. Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στην Κρήτη μαζί με την Μαρίνα, τον μικρό Πέτρο και τον Σταύρο.

Εξακολουθεί να μην θέλει να έχει καμία σχέση με τον Αστέρη, αν και η καρδούλα της λέει άλλα. Ακόμη και ο Σταύρος θα ξεκινήσει να συνειδητοποιεί ότι στην Κρήτη είναι πολλά αυτά που στοιχειώνουν την Αργυρώ και θα μετανιώσει την απόφασή του να έρθουν να εγκατασταθούν στο νησί. Είναι όμως πολύ αργά για να το πάρει πίσω.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Οι λεπτομέρειες για το πληγωμένο παρελθόν του ετεροθαλή αδερφού του Ιάσωνα

Σασμός: Γι’ αυτόν τον λόγο ο Αστέρης πλησιάζει τον Σταύρο
Στο μεταξύ ο Σταύρος και ο Αστέρης θα έχουν μία τυχαία συνάντηση που θα τους φέρει πιο κοντά. Ο Σταύρος θα είναι πολύ φιλικός με τον Αστέρη και ο δεύτερος θα του κρύψει την πραγματική του ταυτότητα για να έρθει ακόμη πιο κοντά του.

Στην αρχή σκεφτήκαμε ότι ο Αστέρης είναι απλά πολύ ευγενικός και θέλει να είναι σίγουρος πως η Αργυρώ είναι με ένα καλό παιδί. Όμως στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα δούμε τον Αστέρη να γίνεται φίλος με τον Σταύρο με σκοπό να τον χωρίσει από την Αργυρώ.

Διαβάστε Επίσης  Πεθαίνει στον Σασμό και μπαίνει σε νέα σειρά του ALPHA

Ο έρωτας του Αστέρη από την Αργυρώ γίνεται όλο και πιο δυνατός και θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να την κάνει και πάλι δική του. Ο Σταύρος θα τον εμπιστευτεί και θα του ανοίξει όλα του τα χαρτιά. Ο Αστέρης όμως έχει κρυμμένα μυστικά και…ντοκουμέντα. Η συνέχεια στις οθόνες σας.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *