Η Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Τι είναι εδώ μέσα το τσιφλίκι σας;»

Για ακόμα μια φορά, η Μυρτάλη, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, δείχνει το σκληρό της πρόσωπο στους εργάτες της επιχείρησης, με τον Αποστόλη να δέχεται μια αδικαιολόγητη επίθεση από την ηρωίδα με αφορμή φυσικά θέματα που αφορούν την δουλειά και την επιχείρηση των Βρεττάκων.Η Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Τι είναι εδώ μέσα το τσιφλίκι σας;»

Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ

Τι θα δούμε απόψε 16/10 στην Γη της Ελιάς;

Οι κινήσεις της Κατερίνας βγαίνουν σιγά σιγά στο φως. Ο Αλέξης αποκαλύπτει στη Μαργαρίτα ότι η Κατερίνα τον πλησίασε ερωτικά, ενώ η Εύα περιγράφει στη Βασιλική όσα συνέβησαν με τον Άρη. Η Αρετή πηγαίνει στον Στάθη με προθέσεις συμφιλίωσης, αλλά η συνάντησή τους θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη. Η Μυρτάλη, απόψε στην Γη της Ελιάς, κάνει επίθεση στον Κουράκο σχετικά με την Ευτυχία κι εκείνος αντιδρά πολύ έντονα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Φονική επίθεση σε Ισίδωρο και Ιουλία

Η γη της ελιάς: Άγριο ξύλο στα επόμενα επεισόδια!

Η Ιουλία ξεκαθαρίζει μαζί του το ζήτημα της απόκτησης παιδιού και η απάντησή του δεν της αρέσει καθόλου. Ο Φίλιππος θα έρθει αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη όταν η Κατερίνα μπει στην κρεβατοκάμαρα και του επιτεθεί ερωτικά. Τέλος, ένα ξέσπασμα της Μυρτάλης απέναντι στον Αποστόλη θα προκαλέσει μια μεγάλη ένταση μεταξύ τους, στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς. Η συνέχει το βράδυ στις οθόνες μας….Η Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Τι είναι εδώ μέσα το τσιφλίκι σας;»

Διαβάστε Επίσης  Δημήτρης Λάλος – Μαρία Τζομπανάκη: Σε αυτές τις σειρές θα τους δούμε μετά τον Σασμό

πηγή

 

Η Γη της Ελιάς – Συγκλονιστικό γράμμα: «Αθηνά μου, να σταθείς δυνατή»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *