Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σε Αδιέξοδο Ο Στάθης – Ζητάει Διαζύγιο

Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Σε Αδιέξοδο Ο Στάθης – Ζητάει ΔιαζύγιοΗ Γη της Ελιάς spoiler: Ο Στάθης έχει φτάσει -πλέον- σε τεράστιο αδιέξοδο, με το διαζύγιο να αποτελεί τη μοναδική λύση, στην γη της ελιάς. Η κατάσταση στο σπίτι είναι αφόρητη. Η Αρετή ξεσπάει με τον χειρότερο τρόπο στην Μυρτάλη, με την Βασιλική και τον Στέφανο να έρχονται σε δύσκολη θέση.

Η Γη της Ελιάς spoiler: Σε αδιέξοδο ο Στάθης – ζητάει διαζύγιο

Μετά τον καυγά που θα ακολουθήσει μεταξύ μητέρας και κόρης, τα πράγματα θα πάρουν άσχημη τροπή. Η Βασιλική θα εγκαταλείψει το σπίτι της, αναζητώντας δουλειά, για να σταθεί στα πόδια της.

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια. Επεισόδια : 11-12-13-14-15

Ο Στάθης θα ξεσπάσει στην Αρετή, με την πρώτη τεράστια κρίση ανάμεσα στο ζευγάρι να σηματοδοτεί το τέλος της σχέσης τους. Όλα είναι πολύ κοντά στο να διαλυθούν…

Ο έρωτάς του με την Ιουλία φουντώνει όλο και περισσότερο. Την σφίγγει στην αγκαλιά του και βυθίζεται στα φιλιά της. Εκείνη του ζητάει να σκεφτεί πολύ σοβαρά την σχέση του με τη γυναίκα του και να πάρει μία απόφαση άμεσα.

Έτσι, ο Στάθης της υπόσχεται πως το διαζύγιο δε θα αργήσει να έρθει, στην γη της ελιάς. Θέλει να χωρίσει την Αρετή το συντομότερο δυνατό. Άλλωστε, ο γάμος τους βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο αυτή την περίοδο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος ανάμεσα σε δύο γυναίκες

Στο μεταξύ, η Αρετή προσπαθεί να συνέλθει από τα τελευταία γεγονότα με την Βασιλική. Ακόμη και ο Στέφανος την απειλεί πως εάν συνεχίσει να συμπεριφέρεται έτσι, θα τον χάσει. Η ίδια διαπιστώνει πως ο Στάθης και τα παιδιά τής έχουν γυρίσει την πλάτη.

Πώς θα αντιδράσει όταν ο σύζυγός της ζητήσει διαζύγιο;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *