Η Γη της Ελιάς – Συγκλονιστικό γράμμα: «Αθηνά μου, να σταθείς δυνατή»

Η Γη της Ελιάς – Συγκλονιστικό γράμμα: «Αθηνά μου, να σταθείς δυνατή»

Η Γη της Ελιάς – Συγκλονιστικό γράμμα: «Αθηνά μου, να σταθείς δυνατή»

Ραγίζει καρδιές το γράμμα του Ιάκωβου στην Αθηνά που θα δούμε να διαβάζει η τελευταία μέσα στο κελί της στη φυλακή, σ’ ένα από τα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Το γράμμα του Ιάκωβου στην Αθηνά

Πιο συγκεκριμένα στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» ο Ιάκωβος Βρεττάκος λίγο πριν φύγει από τη ζωή κάθεται και γράφει ένα γράμμα στην Αθηνά μέσω του οποίου της εξηγεί του λόγους που έφυγε τόσο ξαφνικά από τη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα βλέπει σε ιδιαίτερο τετ α τετ Στάθη κι Ιουλία

Το γράμμα αυτό το έχει στα χέρια του ο Λυκούργος, ο οποίος όντας περίλυπος για το χαμό του επιστήθιου φίλου του επισκέπτεται στη φυλακή την Αθηνά και της ανακοινώνει τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Ιάκωβου Βρεττάκου ενώ παράλληλα της παραδίδει την επιστολή του.

Η Αθηνά ξαφνιάζεται στο άκουσμα του θανάτου του αγαπημένου της Ιάκωβου και σπεύδει να διαβάσει την επιστολή του.

Παγιδευμένοι: Το πτώμα του Κοσμά εξαφανίζεται

Η Αθηνά αρχίζει να διαβάζει το γράμμα του Ιάκωβου και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Ο Ιάκωβος ζητεί από την Αθηνά να σταθεί δυνατή και με το κεφάλι ψηλά ενώ παράλληλα την προτρέπει να κοιτάξει να ζήσει τη ζωή της από δω και πέρα, να ταξιδέψει και να ερωτευθεί ξανά.Η Γη της Ελιάς – Συγκλονιστικό γράμμα: «Αθηνά μου, να σταθείς δυνατή»

Η Γη της Ελιάς – Συγκλονιστικό γράμμα: «Αθηνά μου, να σταθείς δυνατή»

«Αθηνά μου όταν θα διαβάσεις αυτό το γράμμα πάει να πει ότι έχω φύγει από τη ζωή. Θα καταλάβεις γιατί φέρθηκα όπως φέρθηκα. Τίποτα απ’ όσα σου είχα υποσχεθεί δεν ήταν ψέματα. Όλα μου τα συναισθήματα και τα όνειρα μου για σένα ήταν πέρα για πέρα αληθινά. Μακάρι να υπήρχε χρόνος να τα πραγματοποιήσουμε αλλά όπως βλέπεις η ζωή έχει άλλα σχέδια. Σε παρακαλώ να σταθείς δυνατή και με το κεφάλι ψηλά. Προχώρα μπροστά και μη νοιάζεσαι για το τι λέει ο κόσμος. Ο κόσμος πάντα κάτι θα βρίσκει. Αγνόησε τους. Φρόντισε να βγάλεις επιτέλους αυτά τα μαύρα και κοίταξε να ζήσεις από δω και πέρα, να ταξιδέψεις, να ερωτευθείς ξανά. Με αγάπη Ιάκωβος».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *