Η Γη της Ελιάς – Ιάκωβος: «Ένας εγκληματίας είναι, ένα τέρας»

Η αλήθεια για την διαθήκη του Ιπποκράτη έλαμψε! Η Ιουλία δεν άντεξε και τα είπε όλα στον αδερφό της Ιάκωβο, στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς Η Γη της Ελιάς. O ήρωας θα ξεσπάσει πάρα πολύ άσχημα λέγοντας πολύ σκληρά λόγια για τον αδερφό του Ισίδωρο. Η Ιουλία προσπαθεί να τον συγκρατήσει αλλά δυστυχώς η κατάσταση είναι ανεξέλικτη.

Ο Ιάκωβος εκτός εαυτού στην Γη της Ελιάς

Ένας πανικός θα επικρατήσει στους Βρεττάκους, στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Ιάκωβος, όπως θα δούμε και στο επεισόδιο της Κυριακής, θα τρέξει να βρει τον Ισίδωρο ζητώντας τον λόγο για τον οποίο έκανε ότι έκανε. Η αδικία είναι μεγάλη και η οικογένεια έχει χωριστεί σε δυο στρατόπεδα.

Ο Ισίδωρος προσπαθώντας να απολογηθεί, του λέει πως ο Ιπποκράτης τους έχει κατακλέψει. Αν δεν έβρισκε μια λύση, θα μένανε χωρίς καμία περιουσία και αυτό θα ήταν καταστροφή γι΄ αυτούς. Τα αίματα θα ανάψουν μεταξύ τους και ο Ιάκωβος αυτή την φορά, δεν θα λογαριάσει κανέναν και τίποτα στην σειρά Η Γη της Ελιάς. Δεν πρόκειται να αφήσει αυτή την αδικία έτσι και θα κάνει ότι περνά από το χέρι του για να την αποκαταστήσει.

Η Γη της Ελιάς – Αρετή: «Σε έβαλε στο βρακί της, όπως η Μυρτάλη!»

 

Πάτρα: «Παράλυτη από το λαιμό και κάτω η Τζωρτζίνα να κλαίει και η Ρούλα έλεγε αφήστε την επίτηδες το κάνει»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *