Η Γη της Ελιάς: Βιντεοσκοπούν τη στυγερή δολοφονία της Ράινα

H Ράινα πέφτει στην παγίδα του Δημοσθένη και το πληρώνει με την ίδια της τη ζωή, στην Γη της Ελιάς. Αυτό που ακολουθεί όμως είναι ακόμα πιο αποτρόπαιο, στην Γη της Ελιάς! Η νεαρή κοπέλα πέφτει στην παγίδα του Δημοσθένη και τον ακολουθεί στο σπίτι του, υπογράφοντας στην ουσία το φρικτό φινάλε της.Η Γη της Ελιάς: Βιντεοσκοπούν τη στυγερή δολοφονία της Ράινα

Αν και οι αρχικές προθέσεις του δεν ήταν να σκοτώσουν τη Ράινα αλλά να την χρησιμοποιήσουν για να μεταφέρει λανθασμένες πληροφορίες, εν τέλει η κατάσταση παίρνει μια άλλη τροπή.

Η Ράινα οδηγείται στην βίλα όπου η εγκληματική οργάνωση διαπράττει την δολοφονία της. Μάλιστα οι φρικαλεότητες δεν σταματούν εκεί αφού η οργάνωση βιντεοσκοπεί την δολοφονία της.

Η Γη της Ελιάς: Η Εύα βλέπει σε ιδιαίτερο τετ α τετ Στάθη κι Ιουλία

Η γη της ελιάς: η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά στη φυλακή!

Σκοπός της είναι να την πουλήσει μετέπειτα στο διαδίκτυο αποκομίζοντας κέρδος. Μια τακτική που χρησιμοποιεί η συγκεκριμένη οργάνωση, εκμεταλλευόμενη το υλικό από πραγματικές δολοφονίες, καταφέρνοντας μετέπειτα να βγάλει πολλά χρήματα.

Στη Μάνη επικρατεί πραγματικός πανικός, με τον Κουράκο να προσπαθεί να δώσει ένα τέλος στο σκηνικό τρόμου που έχει στηθεί…Η Γη της Ελιάς: Βιντεοσκοπούν τη στυγερή δολοφονία της Ράινα

πηγή

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Όλγα είναι εξώγαμο του Θέμη

Η Γη της Ελιάς – Μυρτάλη: «Απαιτώ να πάρω την θέση του Ισίδωρου»

Σασμός επόμενα επεισόδια : 21 , 22 , 23 , 24

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια : 17 , 18 , 19

https://www.facebook.com/fiftififti.eu/?ref=br_rs

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *