Η γη της ελιάς: Άγριο ξύλο στα επόμενα επεισόδια!

Η γη της ελιάς: Άγριο ξύλο στα επόμενα επεισόδια!

Η γη της ελιάς: Ένας άνδρας που κρύβει ένα μυστήριο κάνει την εμφάνιση του στο χωριό, ο λόγος για τον Σωκράτη Δρακόπουλο που τον ρόλο θα υποδυθεί ο Αποστόλης Τότσικας. Οι απειλές της Αθηνάς προς την Βαγγελιώ, γυρίζουν εναντίον της, και η ζωή της γίνεται πραγματικά θρίλερ.

Η γη της ελιάς: Σύγκρουση δίχως όρια

Η γη της ελιάς: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται 16 έως 27/10

Άγριο ξύλο στη φυλακή

Η συμμορία στριμώχνει την Αθηνά και την ξυλοκοπεί άγρια. Η Αθηνά είναι το μόνο πρόσωπο που ο Δημοσθένης έδειξε ευαισθησία κι ο λόγος ίσως να είναι γιατί εκείνος ήταν που έδωσε εντολή θανάτου για τον Δημήτρη, όμως όλες οι κατηγορίες έπεσαν πάνω στην Αθηνά γιατί έτυχε να περάσει από το σπίτι του δολοφονημένου εραστή της.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών spoiler: Ο «νεκρός» Αποστόλης αφήνει την Όλγα στον δρόμο

Σύγκρουση Μυρτάλης-Ισμήνης

Η κατάσταση με την συμπεριφορά της Μυρτάλης έχει κάνει τα νεύρα όλων “κρόσια”. Η Ισμήνη, για ακόμα μια φορά συγκρούεται μαζί της και ο έλεγχος χάνεται. Όλα δείχνουν πως η συνεργασία τους θα πάρει “διαζύγιο”. Λίγο αργότερα, η Μυρτάλη, ζητάει να γίνει έκτακτη γενική συνέλευση, με σκοπό να αλλάξει το καταστατικό της εταιρίας.

Η Γη της Ελιάς: Ανθρωποκυνηγητό ανάμεσα σε Κατερίνα και Αστυνομία

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 159 , 160 , 161 , 162 , 163

Η Αντιγόνη και ο Σωκράτης συναντιούνται και πάλι

Στο μεταξύ, ο Σωκράτης Δρακόπουλος, αρχίζει να μαθαίνει το χωριό και να προσαρμόζεται σε αυτό. Η στιγμή που θα αντικρίσει, έπειτα από επτά χρόνια την Αντιγόνη φτάνει. Η Αντιγόνη και ο Σωκράτης, ερωτεύτηκαν και καρπός αυτού του έρωτα είναι η μικρή Αγγελική. Οι δυο τους χώρισαν, καθώς εκείνος ήθελε να φύγει στο εξωτερικό, ενώ η Αντιγόνη ήθελε να σπουδάσει ιατρική. Ο Σωκράτης δεν γνωρίζει την ύπαρξη του παιδιού του, γιατί η Αντιγόνη όταν ήταν στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, πήρε την απόφαση να δώσει το παιδί στην Φανή, κάνοντας μια άτυπη συμφωνία….

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *