Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 53 , 54

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 53 , 54Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις των επεισοδίων 53 , 54 .Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Παγιδευμένοι του AΝΤ1.

Ο Σπύρος πανικοβάλλεται στο επεισόδιο 53
Όσο ο Ανδρέας παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, ο Δημήτρης με τον Σταύρο ψάχνουν να βρουν ποιος τον μαχαίρωσε. Ο Βλάσσης ζητάει από τη Δανάη να τον βοηθήσει να ξεφύγει.

Ο Μίλτος οδηγεί τον Μάρκο και τον Αλέκο στο σημείο που έθαψαν, με τον Άκη, το πτώμα του Κοσμά. Ο Αλέκος έχει, τώρα, έναν κρυφό άσσο στο μανίκι του. Πώς θα τον χρησιμοποιήσει;

Πλάνο από τα επόμενα επεισόδια (53-54) στην σειρά Παγιδευμένοι
Η Αγγελική και ο Σταύρος συνεργάζονται για να αποσπάσουν την ομολογία του Στέφανου Μαυροδήμου, για τη δολοφονία της Σοφίας Τσακιρλή. Είναι η πρώτη φορά που έρχονται κοντά. Ή μήπως όχι;

Η Χρύσα ανακαλύπτει την πλαστή ταυτότητα και το βιβλιάριο της Λίνας και πηγαίνει να ζητήσει βοήθεια από την Άννα, στα επόμενα επεισόδια (53 – 54) στην σειρά Παγιδευμένοι.

Η εύρεση ενός πτώματος στο δάσος κάνει τον Σπύρο να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του.

Είναι αυτό το πτώμα του Κοσμά; Ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν όλα;

 

Ο Δημήτρης κάνει μια σημαντική ανακοίνωση στο επεισόδιο 54

Ενώ ο Γεράσιμος με τον Σπύρο φοβούνται ότι θα αποκαλυφθούν, ο Αλέκος περιμένει και παρακολουθεί ικανοποιημένος τις εξελίξεις.

Ο Δημήτρης, ψάχνοντας να βρει την ταυτότητα του πτώματος που βρέθηκε στο δάσος, φτάνει σ’ ένα σοκαριστικό συμπέρασμα. Ενώ εκείνος γνωρίζει πια την αλήθεια, η Άννα και η οικογένειά της περιμένουν χαρούμενοι την επιστροφή του Κοσμά, με το καράβι.

Η δύσκολη ώρα της αποκάλυψης της αλήθειας έχει έρθει και θα είναι ο Δημήτρης αυτός που θα πρέπει να ανακοινώσει στην Άννα ότι ο πατέρας της είναι νεκρός.

Θα αντέξει η Άννα αυτή την αποκάλυψη;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *