Άγρια Γη 23-24: η Όλγα μαθαίνει ότι η Ελπίδα είναι ερωτευμένη με τον Άρη

Άγρια Γη 23-24: η Όλγα μαθαίνει ότι η Ελπίδα είναι ερωτευμένη με τον Άρη

Άγρια Γη 23-24: η Όλγα μαθαίνει ότι η Ελπίδα είναι ερωτευμένη με τον Άρη

Άγρια Γη: Ο Γιώργος έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα όταν καταλαβαίνει ότι η σχέση τους δεν έχει μέλλον…

Τα επεισόδια 23 και 24 της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ Άγρια Γη που θα προβληθούν Τετάρτη 19 και Πέμπτη 20 Οκτωβρίου. Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Όλγα ότι η Ελπίδα είναι ερωτευμένη με τον Άρη

 

Άγρια Γη 23-24: η Όλγα μαθαίνει ότι η Ελπίδα είναι ερωτευμένη με τον Άρη

 

Άγρια Γη – 19/10 Επεισόδιο 23

Επεισόδιο 23 Ο Γιώργος έρχεται σε σύγκρουση με την Όλγα όταν καταλαβαίνει ότι η σχέση τους δεν έχει μέλλον για εκείνη και ο γάμος της Όλγας με τον Αντώνη συνεχίζει να περνάει κρίση, ενώ η Αρετή πιστεύει πως κάτι τρέχει ανάμεσα στον Αντώνη και τη Ρόζα.

Εν τω μεταξύ, η Ελπίδα κατηγορεί τη μητέρα της για την εξωσυζυγική σχέση που είχε στο παρελθόν με τον Πέτρο, την ώρα που ο Στέφανος της στήνει μια παγίδα. Η Όλγα αναθέτει στον Βαγγέλη μια «αποστολή» κι εκείνος ανακαλύπτει κάτι, που απειλεί να βάλει σε μπελάδες τον Άρη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και…

Μια δασκάλα, η Άννα, αναλαμβάνει να κάνει μαθήματα στον Κωστή στο σπίτι και κερδίζει τη συμπάθεια της Ελπίδας, ενώ η Κατερίνα αποφασίζει να αποκαλύψει κάτι στον Στέφανο, που μπορεί να αλλάξει πολλά.

 

Άγρια Γη – 20/10 Επεισόδιο 24

Επεισόδιο 24 Η Όλγα καλεί τον Άρη στο γραφείο της καθώς τον είδαν από τις κάμερες να παραδίδει τον φάκελο με τα παζλ. Ωστόσο, ο Βαγγέλης λέει στην Όλγα πως κάποιος έσπασε τους κωδικούς από τις κάμερες και αφαίρεσε ένα κομμάτι εγγραφής, γεγονός που αθωώνει τον Άρη. Αργότερα, ο Βαγγέλης λέει στον Άρη πως αυτό ήταν ψέμα, αλλά ήθελε να τον βοηθήσει επειδή δεν συμπαθεί την Όλγα.

Ο Στέφανος προσπαθεί να βάλει κρυφά παυσίπονα στον καφέ της Ελπίδας, αλλά εκείνη το ανακαλύπτει και του ζητά τον λόγο. Εκείνος της λέει πως την κρατάει στο χέρι καθώς οι εξετάσεις της έδειξαν εξάρτηση και πως αν δεν σταματήσει να βλέπει τον Άρη θα πάρει την πλήρη επιμέλεια του Κωστή.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Μαρίνα απειλεί να σκοτώσει τον Μαθιό με όπλο

Παράλληλα, η Όλγα και ο Άρης μένουν μόνοι τους στον στάβλο κι εκείνη τον φιλάει. Ο Γιώργος μαθαίνει για την απάτη της Όλγας με το συμβόλαιο αγοράς της Άγριας Πλαγιάς και ζητάει από τον Θωμά να μάθει ό,τι μπορεί από την Αθηνά για την πηγή των χρημάτων της Όλγας.

Ο Στέφανος αποκαλύπτει στην Όλγα ότι η Ελπίδα είναι ερωτευμένη με τον Άρη κι έτσι εκείνη αποφασίζει να την πείσει να μείνει με τον άντρα της. Η Όλγα επιστρέφει σπίτι και βλέπει τον Αντώνη έτοιμο να φύγει με μια βαλίτσα καθώς έμαθε για τη σχέση της με τον Γαλάνη από τη φωτογραφία που του έστειλε κρυφά ο Άρης.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση