Το Προξενιό της Ιουλίας: «Έχει τη δύναμη να αυτοκτονήσει αλλά…»

 

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Έχει τη δύναμη να αυτοκτονήσει αλλά…»

 

Σε λιγότερο από ένα μήνα, κάνει την πρεμιέρα της η νέα, πολυαναμενόμενη σειρά μυθοπλασίας του Alpha, το Προξενιό της Ιουλίας, και ο συγγραφέας της σειράς αποκαλύπτει τα «μυστικά» της πρωταγωνίστριας, της νεαρής Ιουλίας.Το Προξενιό της Ιουλίας: «Έχει τη δύναμη να αυτοκτονήσει αλλά…»

Αναλυτικότερα, ο ταλαντούχος Νίκος Απειρανθίτης, παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και αποκάλυψε διάφορες πτυχές της σειράς, μιλώντας μεταξύ άλλων για τον χαρακτήρα της Ιουλίας, η οποία θα παρουσιάσει τι βιώνε ένα κορίτσι στην ηλικία της την δεκαετία του 50, τα οποία δεν ακολουθούσαν την καρδιά τους αλλά τις οδηγίες της οικογένειάς τους, καταλήγοντας στα περίφημα προξενιά.

Ο Νίκος Απειρανθίτης αποκαλύπτει για το προξενιό της Ιουλίας

«Με αφετηρία τον πυρήνα της ιστορίας που τοποθετεί περίτεχνα μέσα στις περίπου 400 του βιβλίου ο συγγραφέας, εμείς ξεκινάμε για να αφηγηθούμε τηλεοπτικά μια ιστορία που η έκτασή της θα υπερβαίνει τις 6,500 σελίδες και θα εκτείνεται σε τουλάχιστον 130 επεισόδια με αρχή, μέση και τέλος, εντάσεις και ανατροπές στον καθένα από αυτά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα καταρρέει στη φυλακή – Ο Μάνος σε σοκ

Μιλάμε, λοιπόν, υποχρεωτικά για μια εντελώς διαφορετική πλοκή (από το βιβλίο), που υπηρετεί άλλες ανάγκες από αυτές της ανάγνωσης και μια τελείως διαφορετική οπτική, αυτήν της τηλεόρασης.

Το αποτέλεσμα βέβαια, την ποιότητα και την επιτυχία ή όχι του εγχειρήματος, θα την κρίνουν οι θεατές και όχι εμείς. Οπότε δεν μπορώ να σας πω τίποτα με βεβαιότητα, μόνο τις προθέσεις μου μπορώ να σας περιγράψω», αναφέρει αρχικά.

«Στο πρόσωπο της Ιουλίας καθρεφτίζεται μεγάλη πλειοψηφία των γυναικών που παλεύουν για τη μοίρα τους, πριν αναγκαστούν να την αποδεχτούν. Και που ακόμα και όταν κάνουν συμβιβασμούς, προσπαθούν με κάθε τρόπο να ορίσουν τη μοίρα και όχι να την ακολουθήσουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ένας φόνος χωρίζει το αγαπημένο ζευγάρι

 

Αυτό βέβαια, έχει πάντα βαρύ τίμημα.

Η Ιουλία έχει τη δύναμη να αυτοκτονήσει. Θα έλεγα μάλιστα πώς της είναι εύκολο να το κάνει. Αλλά η Ιουλία έχει και μία ακόμα, πολύ μεγαλύτερη δύναμη. Να ζήσει! Και να διεκδικήσει αυτή η ζωή να είναι με τους δικούς όρους και όχι με τους όρους των άλλων.

Θα περιπλανηθεί, λοιπόν, μέσα στα γεγονότα με άξονα την επιθυμία της να καταφέρει να ελέγξει και να καθορίζει τη ζωής της και όχι να ξεφύγει από αυτήν», καταλήγει ο κ.Απειρανθίτης και το μόνο που μένει είναι να το δούμε στις οθόνες μας.

 

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *