Σασμός: Χαμός με Μαρίνα και Ανδρέα πάνω από τον τάφο του Πετρή

 

Σασμός: Χαμός με Μαρίνα και Ανδρέα πάνω από τον τάφο του Πετρή

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε έναν κακό χαμό με την Μαρίνα και τον Ανδρέα πάνω από τον τάφο του Πετρή.Σασμός: Χαμός με Μαρίνα και Ανδρέα πάνω από τον τάφο του Πετρή

Η Αργυρώ βλέπει τον Αστέρη να κλείνεται όλο και πιο πολύ στον εαυτό του και κάνει ό,τι μπορεί για να τον πλησιάσει με υπομονή και αγάπη.

Προσπαθεί να μάθει τι ακριβώς συνέβη με τους δικούς του και τον απομάκρυνε από κοντά τους αλλά το μόνο που καταφέρνει είναι να αποσπάσει ναι υπόσχεση πως θα της μιλήσει όταν είναι έτοιμος και όπως την διαβεβαιώνει θα της τα πει όλα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 17, 18, 19, 20

Πώς όμως μπορεί να ξεστομίσει την τρομερή αλήθεια πως ο αδερφός του σκότωσε το Στεφανή και η μάνα του ήξερε τα πάντα και τον κάλυπτε; Πώς να παραδεχτεί πως τα μυστικά της οικογένειας του προκάλεσαν ουσιαστικά το χαμό του δικού της αδερφού και έφεραν τόσο πόνο στους δικούς της;

Για τον Αστέρη όλο αυτό μοιάζει με εφιάλτης και η προδοσία του σκίζει τα σωθικά. Όσο η Αργυρώ προσπαθεί να μάθει την αλήθεια, να τον κάνει να μοιραστεί μαζί της τον πόνο που έχει στην καρδιά του το δίλημμα του μεγαλώνει.

Αντίθετα για τη Μαρίνα τα πράγματα είναι πολύ πιο ξεκάθαρα. Βρίσκει παρηγοριά στον τάφο του Πέτρου όμως αυτή τη φορά δεν είναι μόνη στο νεκροταφείο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική, μετά το τροχαίο, επιβιώνει, λέει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου!

Συναντά τον Αντρέα αλλά δεν καταφέρνει να συγκρατηθεί. Η επιστροφή του στο χωριό διέλυσε τα πάντα και έφερε νέο αίμα και πόνο σε έναν τόπο που διψούσε για σασμό.

Τα βάζει μαζί του, τον κατηγορεί για το φόνο του Νικηφόρου, όμως ο Αντρέας δεν κάνει πίσω. Είναι σίγουρος πως οι Σταματάκηδες θα απαντήσουν και της ξεκαθαρίζει πως δεν σκοπεύει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Τα λόγια του την αναστατώνουν βαθιά. Είναι πια σίγουρη πως θα χυθεί κι άλλο αίμα και μην ξέροντας που να στραφεί πηγαίνει στο παπά Μιχάλη για να του ζητήσει βοήθεια.

Όμως πλέον ούτε αυτός δείχνει ικανός να σταματήσει το κακό που έρχεται.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *