Έρωτας Φυγάς: Ο Σταύρος Ζαλμάς εισβάλλει στην σειρά – Ο ρόλος του

Έρωτας Φυγάς: Ο Σταύρος Ζαλμάς εισβάλλει στην σειρά – Ο ρόλος τουΟ αγαπημένος ηθοποιός, Σταύρος Ζαλμάς, εισβάλει οσονούπω στον Έρωτα Φυγά του OPEN, ενσαρκώνοντας έναν σκοτεινό και απρόβλεπτο ήρωα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις της σειράς. Ποιος είναι ο Στέφανος Παράσχος;Έρωτας Φυγάς: Ο Σταύρος Ζαλμάς εισβάλλει στην σειρά – Ο ρόλος του

Ο ρόλος του Σταύρου Ζαλμά στον Έρωτα Φυγά

Γέννημα θρέμμα της περιοχής. Ο πατέρας του ήταν ένας από τους μεγάλους γαιοκτήμονες. Όταν αναδύθηκαν οι Δεμερτζήδες πήραν πολλή από την αίγλη και τα κτήματά της οικογένειας του Στέφανου. Ερωτεύτηκε την Μαργέτα αλλά η Αθηνά η μητέρα της προτίμησε για γαμπρό τον Γιώργο Δεμερτζή, ως πιο ισχυρό. Ο Στέφανος παντρεύτηκε μια άλλη γυναίκα και έκανε δύο παιδιά. Έγινε συνέταιρος με τον Δεμερτζή αλλά εκείνος δόλιος δεν του φέρθηκε τίμια και πάνω σε μια διαμάχη, ο Στέφανος σκοτώνει τον Δεμερτζή, παραδέχεται τον φόνο και μπαίνει 20 χρόνια φυλακή. Πουλάει τα κτήματά του στο Κιάρι και επενδύει στην Αθήνα σε περιοχή που ανεβαίνουν ραγδαία οι τιμές.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: θα χτυπήσει την Αργυρώ εκεί που πονάει περισσότερο!

 

Έρωτας Φυγάς: Ο Σταύρος Ζαλμάς εισβάλλει στην σειρά – Ο ρόλος του

Η μοίρα του παίζει ένα άσχημο παιχνίδι. Σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα σκοτώνεται όλη του η οικογένεια. Μόνος και φυλακισμένος αρχίζει να αντιλαμβάνεται το βαθύτερο νόημα της ζωής και των πράξεών μας. Βγαίνει από την φυλακή με την αμνηστία που έδωσε ο βασιλιάς και κατεβαίνει στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Εκεί που ξέρει ότι θα πάει κι ένας νεότερος άντρας που γνώρισε στη φυλακή και εκτίμησε την ευθύτητα και τον χαρακτήρα του. Τον Μάρκο. Βρίσκονται στο Κιάρι και ο Στέφανος σχεδόν υιοθετεί τον Μάρκο. Δεν έχει κανέναν άλλον στον κόσμο και τον βοηθάει ν’ ανέβει κοινωνικά και οικονομικά και να εκδικηθεί ο Μάρκος έτσι τον βασικό του αντίπαλο τον Ιάσωνα Δεμερτζή, γιο του Γιώργου Δεμερτζή. Εκεί ο Στέφανος θα συναντήσει ξανά την Μαργέτα….

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στο κλαρί το σπίτι των Στεφανέων – Θλίψη για τη Χάιδω

Αυτός είναι ο ρόλος του Στέφανου Παράσχου, στην σειρά, Έρωτας Φυγάς που θα ενσαρκώσει ο αγαπημένος ηθοποιός, Σταύρος Ζαλμάς. Η συνέχεια σύντομα επί της οθόνης μας….

Παγιδευμένοι: Χειροπέδες στον Άγγελο

Άγρια Γη: Η Όλγα ξαφνιάζει τον Άρη!

Η Γη της Ελιάς: Ασπασία, Αρετή και Αναστασία απαγάγουν τον Θανάση

Σασμός: Γυναίκα μυστήριο φτάνει στην Κρήτη και ψάχνει την ταυτότητά της

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη διώχνει τον Ισίδωρο από την εταιρεία

πηγή

Αφήστε μια απάντηση