Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα βάζει με την Ευτυχία και την Ισμήνη

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα βάζει με την Ευτυχία και την ΙσμήνηΜε αφορμή ένα γυναικείο σουαρέ, η Ισμήνη αποφασίζει να καλέσει στο σπίτι και την Ευτυχία, την οποία και βλέπει μόνη και της προτείνει να πάει μαζί της το βράδυ, όπου θα μαζευτούν όλες οι γυναίκες για κρασάκι. Αυτό,  δεν θα αρέσει καθόλου στην Μυρτάλη.

Η Μυρτάλη δείχνει και πάλι το άλλο της πρόσωπο

Η Μυρτάλη για ακόμα μια φορά θα δείξει το άλλο της πρόσωπο, που είναι κάτι παραπάνω από σκληρό. Παρατηρώντας τα νέα επεισόδια του β΄ κύκλου της δραματικής σειράς του MEGA, η Μυρτάλη έχει αλλάξει σε σχέση με την περσινή σεζόν.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: Βόμβα, ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο!

Η εξουσία και ο ρόλος του αφεντικού, την έχουν κάνει να σκέφτεται διαφορετικά, πιο ύπουλα και σίγουρα πιο πονηρά. Ενώ η ίδια πάντα είχε άριστες σχέσεις με τα κορίτσια της Αερόπολης, λόγω της θέσης της πια, που διευθύνει τα κτήματα, έχει αλλάξει και δεν θέλει πολλά πάρε δώσε με εκείνες.

Ζωντανό παράδειγμα το σημερινό, όπου η Ευτυχία θα καλεστεί από την Ισμήνη στην μάζωξη που θα κάνουν όλες οι κοπέλες με εκείνη όπως θα δούμε, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, να αντιδρά!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Σοκ: «Σε μία ώρα θα είμαι στο τμήμα, θα σου πω όλη την αλήθεια»

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *