Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος το ρίχνει στα ποτά και τα ξενύχτια

Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος το ρίχνει στα ποτά και τα ξενύχτια

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον «Παράδεισο των Κυριών» με τον Ντίνο να πέφτει στα ποτά και τα ξενύχτια εξαιτίας της Αμαλίας. Ο Παπακώστας δεν μπορεί να δεχτεί ότι η Αμαλία τον έχει ξεγράψει κι έτσι προσπαθεί να ξεχαστεί με τους χειρότερους τρόπους.

Η Βικτωρία κι ο Χριστόφορος προσπαθούν με οποιονδήποτε τρόπο να απομακρύνουν την Αμαλία από τον Ντίνο. Γρήγορα μαθαίνουν ότι ο Ντίνος είναι παντρεμένος και δεν χάνουν καμία ευκαιρία, με αποτέλεσμα αμέσως να ενημερώσουν την Αμαλία.Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος το ρίχνει στα ποτά και τα ξενύχτια

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Άλλη μια αλήθεια βγαίνει στο φως με ανυπολόγιστες συνέπειες

Όταν το ακούει η Αμαλία πέφτει στα πατώματα και δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο άντρας που αγάπησε την κορόιδευε μέσα στα μούτρα της. Έτσι, ξεκόβει κάθε επαφή μαζί του και αρνείται να του μιλήσει.

Η Βικτώρια φαίνεται ότι δεν χαίρεται που πλήγωσε την ανιψιά της τόσο πολύ, αλλά τουλάχιστον κατάφερε τον σκοπό της. Μαζί με τον Χριστόφορο, βρίσκουν ευκαιρία και προσπαθούν να την πιέσουν περισσότερο να παντρευτεί τον Πάρη.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Πάρης αθωώνεται

Την ίδια στιγμή, ο Ντίνος δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι η Αμαλία έμαθε το μεγάλο του μυστικό, στον «Παράδεισο των Κυριών». Προσπαθεί να τη βρει για να της εξηγήσει, αλλά εκείνη δε θέλει ούτε να τον βλέπει. Τότε αρχίζει να ξενυχτάει και να πίνει, καθώς και να περνάει τα βράδια του με γυναίκες.

Ο Μάρκος όταν βλέπει ότι το αφεντικό του αρχίζει να χάνει τον εαυτό του προσπαθεί να τον συγκρατήσει, αλλά γρήγορα θα έρθουν σε μεγάλη σύγκρουση.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *