Άγρια Γη 18-19-20: Τι προκαλεί οργή και φόβο στην Όλγα;

Άγρια Γη 18-19-20: Τι προκαλεί οργή και φόβο στην Όλγα;

Άγρια Γη 18-19-20: Τι προκαλεί οργή και φόβο στην Όλγα;

 

Άγρια Γη: Ο Άρης αποφασίζει να παρατήσει την εκδίκηση και να κοιτάξει το μέλλον του με την Ελπίδα

Τα επεισόδια 18, 19 και 20 της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ Άγρια Γη που θα προβληθούν Τετάρτη 12, Πέμπτη 13 και Παρασκευή 14 Οκτωβρίου. Μια απρόσμενη ανατροπή στην αναζήτηση του Άρη για τον μικρό του αδερφό, τον Λεωνίδα, αλλάζει την ψυχολογία του.

 

Άγρια Γη – 12/10 Επεισόδιο 18
Επεισόδιο 18

Μια απρόσμενη ανατροπή στην αναζήτηση του Άρη για τον μικρό του αδερφό, τον Λεωνίδα, αλλάζει την ψυχολογία του. Η Ελπίδα, μετά τον εκβιασμό του Στέφανου, υποχωρεί και δεν υπογράφει το διαζύγιο. Μετά από αυτό, πιέζει κι εκείνη με τη σειρά της τον Στέφανο, να της δώσει τα στοιχεία που ενοχοποιούν τον Αλέξη.

Ο Θωμάς υποψιάζεται ότι η συμπεριφορά του Αλέξη κρύβει κάτι παράξενο σχετικά με τον θάνατο του Αντωνάτου. Ο Αντώνης ζητάει από τον Γιώργο να συνεχίσει την παρακολούθηση της Όλγας, ενώ ο τελευταίος συνεχίζει να βρίσκεται ερωτικά μαζί της. Εντωμεταξύ, Αντώνης και Ρένα περνάνε περισσότερο χρόνο μαζί.

Ταυτόχρονα, ο Άρης εμψυχώνει τον Κωστή και παράλληλα έρχεται πιο κοντά με την Ελπίδα. Ο Μιχάλης ταράζεται όταν ο Γιώργος του κάνει ερωτήσεις σχετικά με την απαγωγή του Νικόλα Γαλάνη.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Λάμπρος και η Ελένη υιοθετούν παιδί

 

Άγρια Γη 18-19-20: Τι προκαλεί οργή και φόβο στην Όλγα;

 

Άγρια Γη – 13/10 Επεισόδιο 19
Επεισόδιο 19

Η έλξη ανάμεσα στον Άρη και την Ελπίδα μεγαλώνει. Η Όλγα παραπλανά τον Γιώργο για τη σχέση της με τον Χρήστο, ενώ στήνει κρυφά ένα σχέδιο για να βγάλει τον τελευταίο απ’ τη μέση. Η γνωριμία του Μάνου με τον Κωστή είναι καταλυτική και ενθαρρύνει το παιδί να παλέψει για την υγεία του. Παράλληλα, ο Άρης στήνει το δικό του σχέδιο για να αποσπάσει στοιχεία από το χρηματοκιβώτιο της Όλγας.

Ο Αλέξης ζει με τις απειλές του Στέφανου, ενώ ο Αντώνης έρχεται πιο κοντά με τη Ρένα. Ο Στέφανος πολιορκεί την Ελπίδα που, φοβισμένη να μην καταδώσει τον Αλέξη, ζητά τη βοήθεια του Θωμά.

 

 

Άγρια Γη – 14/10 Επεισόδιο 20
Επεισόδιο 20

Ο Χρήστος Τσακίρης καταφέρνει να το σκάσει, προκαλώντας οργή και φόβο στην Όλγα που ζητάει την προστασία του Άρη, χωρίς φυσικά να του αποκαλύπτει τον λόγο. Ο Θωμάς, σοκαρισμένος, μαθαίνει ότι ο Αλέξης ευθύνεται για τον θάνατο του φίλου του, όταν η Ελπίδα του ζητάει την βοήθειά του, λέγοντας πως ο Στέφανος εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση και την εκβιάζει να μην τον χωρίσει, κρατώντας στοιχεία κατά του αδελφού της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αριάδνη και Ορέστης έρχονται κοντά

Ο Θωμάς δέχεται με όρους και καταστρώνουν ένα σχέδιο, για να πάρουν κρυφά τα στοιχεία που φυλάει ο γιος του στο ιατρείο του.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος επισκέπτεται στο ίδρυμα την Εύα Αργυρού, μία γυναίκα που δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν της και που ο Στέφανος φαίνεται να την συμπαθεί ιδιαίτερα. Η κόρη του Γιώργου, η Κατερίνα, καβγαδίζει με τον Βαγγέλη γιατί θεωρεί ότι δεν της δίνει σημασία. Φεύγοντας κλαμένη από τον στάβλο, πέφτει πάνω στον Στέφανο, ο οποίος ανησυχεί που την βλέπει έτσι.

Ο Στέφανος της μιλάει με αληθινό ενδιαφέρον και η Κατερίνα νιώθει πολύ όμορφα με την επαφή τους. Εντωμεταξύ, η ξαφνική κατάπτωση του «Πειρατή», φέρνει ακόμα πιο κοντά τον Άρη με την Ελπίδα.

Ο Άρης αποφασίζει να παρατήσει την εκδίκηση και να κοιτάξει το μέλλον του με την Ελπίδα. Ωστόσο, ένα μυστικό από το παρελθόν που έρχεται στην επιφάνεια, τα ανατρέπει πάλι όλα…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *